Ο δημιουργός του Left 4 Dead υπό την ηγεσία νέου gaming στούντιο

Η Bad Robot Games, το τμήμα παιχνιδιών της Bad Robot Productions, ανακοίνωσε την ίδρυση νέου gaming στούντιο ανάπτυξης, υπό την ηγεσία του Michael Booth, του δημιουργού της σειράς Left 4 Dead.

Το νέο στούντιο θα ακούει στο όνομα “Bad Robot Games Studio”, με την Bad Robot Games να αποτελείται, πλέον, από δύο διαφορετικά τμήματα. Το προσωπικό

από το νεοϊδρυθέν στούντιο και μία ακόμα “δημιουργική ομάδα συν-ανάπτυξης”, η οποία θα συνεργάζεται και με εξωτερικά μέλη-συνεργάτες του τμήματος. Μάλιστα, ο Michael Booth αναλαμβάνει την ηγεσία και των δύο τμημάτων, καθώς κατέχει τη θέση του General Manager για τη Bad Robot Games, υπό την αιγίδα της οποίας βρίσκεται και το νέο στούντιο “Bad Robot Games Studio”. Ο ίδιος έχει εργαστεί επίσης στις Blizzard, Valve και EA.

Όπως αναφέρει ο Michael Booth: “Η καριέρα μου καθοδηγείται από την επιθυμία να καινοτομήσω σε νέους τρόπους, που θα φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για επικές περιπέτειες στο διαδίκτυο, αφήνοντάς τους με συναρπαστικές ιστορίες, που μπορούν να διηγηθούν στους φίλους τους αργότερα. Τα παιχνίδια που δημιουργώ επικεντρώνονται σε ανθρώπους που συνεργάζονται από κοινού για να επιβιώσουν και να ευημερούν σε φανταστικούς κόσμους, κάτι που φαίνεται ιδανικό για την προσέγγιση του JJ Abrams στην κινηματογραφική παραγωγή. Ως τεράστιος θαυμαστής της δουλειάς του JJ, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος από τη μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσω κάτι νέο στο Bad Robot Games Studios, σε συνεργασία με το παγκόσμιας κλάσης ταλέντο στην Bad Robot.”

Η Bad Robot Productions ιδρύθηκε από τον J.J. Abrams το 2001, και αποτελεί εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Το τμήμα παιχνιδιών της ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια, με τη συγχρηματοδότηση των Tencent και Warner Bros. Interactive Entertainment. Το πρώτο project του νέου της στούντιο αναμένεται να αποτελέσει η δημιουργία ενός νέου IP, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα που διαθέτει για την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, ενώ το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής σχετικά με αυτό, είναι ότι προορίζεται για πολλαπλές πλατφόρμες υποστήριξης.

The post Ο δημιουργός του Left 4 Dead υπό την ηγεσία νέου gaming στούντιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα