Σπουδαίο ξεκίνημα για το Cyberpunk 2077 στην αγορά

Λίγο μετά από την κυκλοφορία του υπερ-αναμενόμενου Cyberpunk 2077, η CD Projekt Red, μέσω μίας σειράς αναρτήσεων από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γνωστοποίησε ορισμένα στατιστικά δεδομένα από το ξεκίνημα της εμπορικής πορείας του τίτλου.

pic.twitter.com/HX1SoJH8dE

— CD PROJEKT IR (@CDPROJEKTRED_IR) December 10, 2020

Όπως έγινε γνωστό, ο αριθμός των υποβληθέντων

προ-παραγγελιών έφτασε τα 8 εκατομμύρια, χωρισμένος κατά 59% και 41% σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και οικιακές κονσόλες αντίστοιχα, και με το 74% εκ των οποίων να αφορούν ψηφιακά αντίτυπα. Μάλιστα, το Cyberpunk 2077 (με 4.72 εκ. πωλήσεις) κατάφερε να “εκθρονίσει” το Worlds of Warcraft Shadowlands (με 3.7 εκ. πωλήσεις), διεκδικώντας τη θέση του τίτλου με τον ταχύτερο ρυθμό καταγραφής πωλήσεων σε PC, για την πρώτη του ημέρα στην αγορά.

pic.twitter.com/PB1Bqqaw1i

— CD PROJEKT IR (@CDPROJEKTRED_IR) December 10, 2020

Σύμφωνα με το PC Gamer, ο νέος τίτλος action chi-fi RPG της CD Projekt Red κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα στις πρώτες δύο ώρες της κυκλοφορίας του, περισσότερο από ένα εκατομμύριο ταυτόχρονα ενεργούς παίκτες μέσω του Steam. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε νέο ρεκόρ στον καταγεγραμμένο αριθμό των ταυτοχρόνως ενεργών παικτών του εν λόγω ψηφιακού καταστήματος για τίτλο κατηγορίας single-player, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που ανήκε στο Fallout 4, με σχεδόν 463 χιλιάδες ενεργούς παίκτες το 2015.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC. Η αναβαθμισμένη έκδοσή του για τα νέα PlayStation 5 και Xbox Series X|S αναμένεται να γίνει διαθέσιμη εντός του 2021.

The post Σπουδαίο ξεκίνημα για το Cyberpunk 2077 στην αγορά appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα