Ορόσημο στην εμπορική πορεία του Microsoft Flight Simulator 2020

Με πρόσφατη ενημέρωση στην επίσημη σελίδα του Xbox, ο Jorg Neumann, επικεφαλής στην ανάπτυξη του τίτλου, έκανε γνωστό πως η σειρά Microsoft Flight Simulator αποτελεί το πιο μακροχρόνιο franchise της Microsoft, με 38 ολόκληρα χρόνια ιστορίας.

Ο νεότερος τίτλος, το Microsoft Flight Simulator 2020,

είναι και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη προσθήκη της εν λόγω σειράς, με τον αριθμό των παικτών να υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια, καθώς σημείωσε επίσης και το μεγαλύτερο launch παιχνιδιού για το Xbox Game Pass for PC. Εν συνεχεία, έγιναν γνωστά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από τη συνολική πρόοδο που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι από όλους τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η κοινότητα έχει πραγματοποιήσει συνολικά περισσότερες από 50 εκατομμύρια πτήσεις, ενώ η συνολική διανυθείσα απόσταση από όλες αυτές τις πτήσεις υπερβαίνει τα 3.5 δισεκατομμύρια μίλια μέχρι σήμερα -νούμερο που, όπως αναφέρεται, αντιστοιχεί σε 19 φορές μεγαλύτερη απόσταση από αυτήν της Γης με του Ήλιου, ή σε περισσότερους από 400 γύρους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Microsoft Flight Simulator 2020 κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο σε Xbox One και PC, ενσωματώνοντας περισσότερα από 500 αεροδρόμια και αεροσκάφη μέχρι σήμερα, καθώς διεκδίκησε πρόσφατα και το βραβείο “Best Sim / Strategy” στα πλαίσια των φετινών Game Awards. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδες (22/12) έχει προγραμματιστεί η διάθεση ενός νέου update, που -μεταξύ άλλων- θα φέρει στο παιχνίδι τη λειτουργία VR.

Επιπροσθέτως, θα ακολουθήσουν τρία σημαντικά updates, που θα αφορούν στο simulation τμήμα του παιχνιδιού, και άλλες ακόμα 4-5 ενημερώσεις για τον κόσμο του (World Update). Ο τίτλος αναμένεται επίσης να γίνει διαθέσιμος στο προσεχές καλοκαίρι και σε Xbox Series X|S.

The post Ορόσημο στην εμπορική πορεία του Microsoft Flight Simulator 2020 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα