Παράθυρο κυκλοφορίας για το Metaphor: ReFantazio

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, η Atlus αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο turn-based JRPG της, το Metaphor: ReFantazio.

Θυμίζουμε πως το Metaphor: ReFantazio ήταν γνωστό ως Project Re Fantasy, πριν την επίσημη ανακοίνωσή του το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το

παιχνίδι αναπτύσσεται από την ομάδα πίσω από τα Persona 3, Persona 4 και Persona 5. Οι δημιουργοί υπόσχονται μια εμπειρία JRPG επόμενης γενιάς, ενώ ο τίτλος έχει αντλήσει έμπνευση από τις σειρές Shin Megami Tensei και Persona.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Katsura Hashino, ενώ πίσω από τη μουσική είναι ο Shoji Meguro. Ο Katsura Hashino δήλωσε σε προηγούμενο μήνυμα ότι αυτό το παιχνίδι έχει σημαντική βαρύτητα για την Atlus, με την κεντρική ιδέα του τίτλου να αφορά στην “καταπολέμηση του φόβου “. Ο σχεδιαστής χαρακτήρων Shigenori Soejima είπε ότι ήθελε έναν ηρωικό πρωταγωνιστή μεν, αλλά με σχεδιασμό που παραπέμπει τόσο σε άνδρα όσο και σε γυναίκα χαρακτήρα. Ο συνθέτης Shoji Meguro επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα σκορ εμπνευσμένο από ύμνους και βουδιστικές προσευχές στο soundtrack του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το English trailer του τίτλου. Το Metaphor: ReFantazio αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες και υπολογιστές το Φθινόπωρο του 2024.

The post Παράθυρο κυκλοφορίας για το Metaphor: ReFantazio first appeared on GameOver.

The post Παράθυρο κυκλοφορίας για το Metaphor: ReFantazio appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα