Παρουσιάστηκε το trailer του The Super Mario Bros. Movie

Η Nintendo κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του The Super Mario Bros. Movie. Η ταινία πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην Αμερική, στις 7 Απριλίου, 2023. Το trailer δίνει τη δυνατότητα στους θαυμαστές του Mario να ακούσουν για πρώτη τον Chris Pratt ως τη φωνή του Mario.

Στo The Super Mario Bros.

Movie, βασισμένο στα παιχνίδια της Nintendo, εκτός από τον Pratt, θα ακούσουμε επίσς τους Anya Taylor-Joy (Queen’s Gambit) ως Princess Peach, Charlie Day (Horrible Bosses) ως Luigi, Jack Black ως Bowser και Seth Rogen ως Donkey Kong. Τέλος, όπως έγινε γνωστό, θα ακουστεί σε έναν ρόλο έκπληξη και ο Charles Martinet, ένας ηθοποιός η φωνή του οποίου έχει συνυφαστεί με αυτήν του Mario, δεδομένου ότι για δεκαετίες τον ακούμε στις λακωνικές εκφράσεις του δημοφιλέστερου υδραυλικου΄στην πληθώρα των παιχνιδιών της σειράς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Special Nintendo Direct, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Illumination Chris Meledandri εξήγησε ότι η ταινία βρίσκεται στα σκαριά εδώ και επτά χρόνια και πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Όπως δήλωσε: «Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνουμε το animation. Αυτήν τη στιγμή ασχολούμαστε με το φωτισμό και τη σύνθεση της μουσικής. Σύντομα ο συνθέτης Brian Tyler θα ξεκινήσει την ηχογράφηση της μουσικής της ταινίας. Δουλεύει πάνω σε αυτό σε συνεργασία με τον αρχικό συνθέτη της μουσικής των παιχνιδιών Super Mario Bros., Koji Kondo, προκειμένου να ενσωματώσει κλασικά θέματα από το παιχνίδι στη μουσική της ταινίας».

Με τη σειρά του ο Shigeru Miyamoto, general manager της Nintendo, δήλωσε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct πως οι φανατικοί της σειράς θα έχουν κάτι να εντοπίσουν, όπως μικρές λεπτομέρειες, σε κάθε πλάνο της ταινίας, τονίζοντας ότι η παραγωγή της κυλάει ομαλά και πως καθώς φτάνουμε προς την ημερομηνία κυκλοφορία της, θα δούμε περισσότερα πλάνα.

The post Παρουσιάστηκε το trailer του The Super Mario Bros. Movie appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα