“Πιστό στην παράδοση των πλούσιων αφηγηματικών εμπειριών της σειράς θα παραμείνει το Assassin’s Creed Infinity”

Μετά από την επιβεβαίωση του στις αρχές του μήνα, η Ubisoft με το Assassin’s Creed Infinity θέλει να φέρει και να υιοθετήσει στην ιστορική σειρά ένα νέο live service πλαίσιο, όταν αυτό θα γίνει διαθέσιμο το 2024 ή αργότερα, αλλά προφανώς αυτό δεν θα επηρεάσει την ικανότητα της σειράς να προσφέρει μια καλή ιστορία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Assassin’s Creed Infinity

θα περιλαμβάνει πολλές ιστορικές χρονικές περιόδους και όχι μια χρονική περίοδο και τόπο όπως συνέβαινε στα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, και θα αποτελεί έναν live service project που σχεδιάζεται για να εξελίσσεται και να μεγαλώνει συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένας κόμβος από τον οποίο θα μπορούμε να παίξουμε άλλους τίτλους Assassin’s Creed.

Trending“Προβληματική” η ζήτηση για το νέο Steam Deck της Valve

Σύμφωνα με τον Frédérick Duguet, Chief Financial Officer της Ubisoft -κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου earning call για το πρώτο τρίμηνο της εταιρείας- “το Assassin’s Creed Infinity αποτελεί ένα συναρπαστικό και φιλόδοξο project για το franchise, στο οποίο η εταιρεία είναι δεσμευμένη στο να παραμείνει πιστή στο DNA των AC, που σημαίνει ότι θα διαθέτει υψηλής ποιότητας αφηγηματικές εμπειρίες”.

Ο Duguet συνέχισε λέγοντας ότι η Ubisoft έχει “συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον” που θα υλοποιηθούν στο Assassin’s Creed Infinity, “που έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν σημαντικά τόσο τo όνομα του brand όσο και το επαναλαμβανόμενο προφίλ, διατηρώντας παράλληλα την κληρονομιά των αφηγηματικών εμπειριών των Assassin’s Creed”.

Τέλος, πρόσθεσε ότι το Assassin’s Creed Infinity, που θα αποτελεί μια προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των Ubisoft Montreal (Assassin’s Creed Valhalla) και Ubisoft Quebec (Assassin’s Creed Odyssey), “βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης και θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα”.

The post “Πιστό στην παράδοση των πλούσιων αφηγηματικών εμπειριών της σειράς θα παραμείνει το Assassin’s Creed Infinity” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα