Πλησιάζει η ώρα κυκλοφορίας του Ontosis

Το Ontotis, ένας τίτλος horror από την Xenoplasis Games, είναι έτοιμο να γίνει διαθέσιμο στις 6 Οκτωβρίου 2023 για PC, μέσω Steam.

Το Ontotis, σύμφωνα με τον έναν και μόνο developer, θα προσφέρει μια ψυχολογική εμπειρία τρόμου, συνδυάζοντας πλούσια στοιχεία γρίφων προς επίλυση, στοιχεία περιήγησης και μια ενδιαφέρουσα πλοκή. Στον κόσμο του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπουν στον ρόλο του Robert, ενός άνδρα που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια

και αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Robert έχασε πρόσφατα τη σύζυγο του, Joann, και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ως επιστάτης. Καθώς προχωράμε στην εξερεύνηση, θα ανακαλύπτουμε αναπάντεχες εξελίξεις που δένουν το παρελθόν και το παρόν, δημιουργώντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Το νέο cinematic trailer, το όποιο μπορείτε να δείτε παρακάτω, αναδεικνύει την ατμόσφαιρα και το στοιχείο του τρόμου που προσφέρει το παιχνίδι, προετοιμάζοντας τους παίκτες για μια νέα περιπέτεια γεμάτη ανατροπές. Κάθε στιγμή είναι καθοριστική για το τέλος του παιχνιδιού.

Μπορείτε να στηρίξετε το Ontotis και να ειδοποιηθείτε για την κυκλοφορία του προσθέτοντάς το στη Steam Wishlist σας.

The post Πλησιάζει η ώρα κυκλοφορίας του Ontosis first appeared on GameOver.

The post Πλησιάζει η ώρα κυκλοφορίας του Ontosis appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα