Πρώτο δείγμα gameplay από το Crimson Desert της Pearl Abyss

Στα πλαίσια των φετινών Game Awards, και όπως είχε, άλλωστε, υποσχεθεί, η Pearl Abyss έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα gameplay από το επερχόμενο Crimson Desert.

Το νέο project του κορεατικού στούντιο λαμβάνει χώρα στον κοινό κόσμο του δημοφιλές Black Desert, του προηγούμενου παιχνιδιού MMORPG της εν λόγω

ομάδας, το οποίο έχει συγκεντρώσει 18 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, από τη στιγμή της κυκλοφορίας του πριν από περίπου 5 χρόνια. Πρόκειται για ένα περιβάλλον, που ακολουθεί το σχεδιαστικό πρότυπο του ανοιχτού κόσμου, με στοιχεία action-adventure και την υποστήριξη τόσο single όσο και multiplayer mode. Μέσα από το νέο trailer, παρουσιάζεται το προαναφερθέν setting του παιχνιδιού, που εκτυλίσσεται γύρω από την φανταστική ήπειρο του Pywel. O παίκτης θα κληθεί να αναλάβει τον ρόλο του Macduff, έχοντας στη διάθεσή του μία ομάδα από μισθοφόρους, η παρουσία των οποίων αναμένεται να αποδειχθεί αναγκαία για την επίτευξη του στόχο του.

Το Crimson Desert αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χειμώνα του 2021 “για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές“. Ακολουθεί το νέο trailer.

The post Πρώτο δείγμα gameplay από το Crimson Desert της Pearl Abyss appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα