Σημαντικές ειδήσεις από το “στρατόπεδο” της Sony

Μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ, ο Jim Ryan, CEO της SIE, προχώρησε σε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του brand PlayStation.

Πρώτα από όλα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση ότι η Sony ετοιμάζει νέα γενιά PSVR, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για

το PS5, το οποίο δεν θα έρθει εντός του 2021. Ωστόσο, μέσα από ένα post στο PS blog από τον Hideaki Nishino, Senior Vice President, Platform Planning & Management στη Sony, έγινε γνωστό ότι το νέο PSVR θα κάνει χρήση νέων τεχνολογιών, θα διαθέτει ένα και μόνο καλώδιο σύνδεσης και θα εφαρμόζει κάποιες από τις λειτουργίες του DualSense στα νέα χειριστήριά του και θα έχει έμφαση στην εργονομία.

Περνώντας πάλι στις δηλώσεις του Jim Ryan, βλέπουμε ότι προέκυψαν αρκετές ειδήσεις από τα λεγόμενά του, αφού δήλωσε ότι το Days Gone θα κυκλοφορήσει για PC την άνοιξη του τρέχοντος έτους, το Gran Turismo 7 θα γίνει διαθέσιμο το 2022 και όχι φέτος, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, λόγω προβλημάτων στην ανάπτυξή του από την πανδημία, ενώ, τέλος o Ryan υποσχέθηκε ότι το μοντέλο του Destruction AllStars, ως δωρεάν διάθεση δηλαδή μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία PS Plus, θα συνεχιστεί και με άλλους τίτλους που θα εκδίδει η ίδια.

Περισσότερα για τα πλάνα της Sony σχετικά με το PS5 μπορείτε να βρείτε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Jim Ryan, CEO της εταιρείας, στο περιοδικό GQ.

The post Σημαντικές ειδήσεις από το “στρατόπεδο” της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα