Στην τελική ευθεία για την άφιξη του Halo 4 στα PC

Η 343 Industries επιβεβαίωσε ότι το Halo 4 είναι έτοιμο να προστεθεί στην PC έκδοση της Halo: The Master Chief Collection, σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα.

Το Halo 4 θα είναι το τελευταίο παιχνίδι, που λείπει από την Master Chief Collection για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ αποτελεί τον πρώτο Halo

τίτλο που επιμελήθηκε και ανέπτυξε εξ ολοκλήρου η 343 Industries. Φυσικά, αυτή η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις ειδικά για τους υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσαρμογής διάφορων ρυθμίσεων όπως την ποιότητα των γραφικών, ποιότητα των λεπτομερειών, FOV sliders και άλλα.

Η 343 επιβεβαίωσε επίσης μέσω ενός development update στα τέλη του περασμένου μήνα ότι ορισμένες από τις παραπάνω λειτουργίες θα έρθουν επίσης στην έκδοση της συλλογής για τις κονσόλες, αν και λένε ότι “δεν είναι αρκετά έτοιμοι για κυκλοφορία σε όλα τα μοντέλα των κονσόλων”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για την άφιξη του Halo 4 στο Halo: The Master Chief Collection στο Steam, Windows 10 Store και Xbox Game Pass για υπολογιστές στις 17 Νοεμβρίου.

The post Στην τελική ευθεία για την άφιξη του Halo 4 στα PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα