Στοιχεία για τις κυκλοφορίες των Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West στο PlayStation 5

Οι άκρως αναμενόμενοι τίτλοι του PlayStation 5, Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West, φαίνεται ότι “λάβαμε ένα παράθυρο κυκλοφορίας” μέσα από ένα launch trailer του PlayStation 5.

Κατά την διάρκεια του trailer με τον τίτλο “New Worlds to Explore”, παρουσιάζονται μια σειρά από επερχόμενα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 5, με εντυπωσιακό οπτικό υλικό που ίσως οδηγήσουν κάποιους

να αγνοήσουν τα μικρά γράμματα στα πρώτα δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος της οθόνης. Ωστόσο, αυτά τα μικρά γράμματα κρύβουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε, καθώς τέσσερις από τους τίτλους της Sony να έχουν πλέον πιο συγκεκριμένα παράθυρα κυκλοφορίας.

“Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal – Αναμενόμενο στο πρώτο μισό του 2021. Horizon Forbidden West – Αναμενόμενο στο δεύτερο μισό του 2021”.

Φαίνεται ότι οι επόμενοι 6-7 μήνες προβλέπονται ιδιαίτερα συναρπαστικοί καθώς θα έχουμε την διάθεση τριών αποκλειστικών παιχνίδια για το PlayStation 5 (που δεν θα γίνουν διαθέσιμα στο PlayStation 4). Μπορεί οι τίτλοι που θα έχει στο launch του το PlayStation 5 να είναι αρκετά καλοί, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί τίτλοι που δεν θα μπορείτε να παίξουμε στο PlayStation 4 εκτός από τα Demon’s Souls και Godfall. Πλέον όμως, στο πρώτο εξάμηνο του 2021 θα έχουμε τα Ratchet & Clank, Returnal, Gran Turismo 7 και Destruction AllStars – κανένα από τα οποία δεν θα μπορεί να παιχτεί στο PlayStation 4.

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου.

The post Στοιχεία για τις κυκλοφορίες των Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα