Τα οικονομικά αποτελέσματα της Focus Home Interactive

Αύξηση εσόδων λόγω Greedfall και A Plague Tale: Innocence.

Ιδιαίτερα κερδοφόρα φαίνεται να είναι τα τελευταία project των Spiders και Asobo Studio για τον συνεργαζόμενο publisher των δύο στούντιο, την Focus Home Entertainment. Ο λόγος για το Greedfall και το A Plague Tale: Innocence αντίστοιχα, με τη διάθεση των οποίων η εταιρεία

κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά της έως και περισσότερο από 80%, συγκριτικά με πέρυσι, ενώ η εταιρεία σημαντική θεωρεί και τη συνεισφορά του World War Z για τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Πιο αναλυτικά, η ίδια κατέγραψε έσοδα της τάξης των €37.200.00 ($41.300.000) για το πρώτο μισό του τρέχοντος έτους, ενώ από τότε αυτό πλέον φτάνει σε ύψος έως και τα €79.800.000 ($88.600.000). Ακόμα, στόχος της εταιρείας αποτελεί η περαιτέρω αύξηση των εσόδων της, έτσι ώστε να περάσει το ποσό των €150.000.000 ($166.000.000), μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος.

Σε δήλωσή του, ο Jurgen Coeldner, Chairman of the Management Board της Focus Home Entertainment, αναφέρει: "Έπειτα από το επιτυχημένο launch των World War Z και A Plague Tale, η θετική ενέργεια που μας πλημμύρισε, μας ώθησε προς το επιτυχημένο launch και του Greedfall. Όλο αυτό αναδεικνύει το ταλέντο μας και θα εξακολουθήσουμε την σκληρή δουλειά, με την επιδίωξη να αναπτυχθούμε".

Επιπλέον, ο COO της εταιρείας, John Bert, προσθέτει: "Η εταιρεία μας αναπτύσσεται με μακράν γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτήν μας την επίδοση. Ακόμα και αν δεν αναμένουμε αντίστοιχο ρυθμό ανάπτυξης και για το υπόλοιπο έτος, τα αποτελέσματα αυτά αποδεικνύουν την ικανότητά μας να μεταβάλλουμε την κλίμακα για τον επερχόμενο οικονομικό μας στόχο."

Keywords
Τυχαία Θέματα