Τα single-player παιχνίδια συνεχίζουν να ενδιαφέρουν τη Sony

Ο Hermen Hulst, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, έδωσε μια συνέντευξη στο GamesIndustry.biz μαζί με την Jade Raymond, με αφορμή την απόκτηση των Haven Studios από την Sony. Εκεί, μέσα στα διάφορα

που απάντησε, δήλωσε ότι δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρουν την εταιρεία τα single-player παιχνίδια. 

“Προφανώς πάντα μας ενδιαφέρουν τα single-player παιχνίδια με δυνατό σενάριο, όπως τα Ghost of Tsushima, The Last of Us και Horizon Forbidden West. Αλλά έχετε παρατηρήσει ότι έχουμε κάνει κάποιες επενδύσεις σε live services παιχνίδια γιατί είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς το να ασχοληθούμε με αυτή την κατηγορία. Μας επιτρέπει να φτιάξουμε μεγαλύτερους κόσμους και να δημιουργήσουμε ουσιαστικές κοινωνικές σχέσεις μεταξύ των παικτών μας”.

Προσθέτει, “Έχουμε κάποια από αυτά αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη ή σε σχεδιασμό για να αναπτυχθούν. Γι’ αυτόν τον λόγο μας ενθουσιάζει πολύ το γεγονός ότι καλωσορίζουμε στην οικογένεια των studios μας ανθρώπους που ξέρουν από live services παιχνίδια”. Και κλείνει, “Είναι πραγματικά ενθουσιώδες για τα groups μας να δουλεύουν με παγκοσμίως αναγνωρισμένα studios πάνω στο θέμα όπως το Haven”.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, είπε ότι η εταιρεία θα επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στα live services παιχνίδια στο μέλλον. Επίσης μέσα στον προηγούμενο μήνα η Sony μάς πληροφόρησε, μέσω των οικονομικών αποτελεσμάτων της, ότι έχει σχέδια για δέκα live services τίτλους μέχρι τον Μάρτη του 2026. Τέλος, η εξαγορά της Bungie από τη Sony είναι κάτι που φαίνεται να συμβάλλει σε αυτό το σχέδιο από την εταιρεία.

The post Τα single-player παιχνίδια συνεχίζουν να ενδιαφέρουν τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα