Το EA Sports FC 24 κατάφερε να συγκεντρώσει 11,3 εκατομμύρια παίκτες

Η EA ανακοίνωσε ότι το EA Sports FC 24 αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία από την κυκλοφορία του στα τέλη Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 11,3 εκατομμύρια παίκτες. Να σημειώσουμε ότι αν και το παραπάνω νούμερο ακούγεται εντυπωσιακό, σε αυτό περιλαμβάνονται οι παίκτες που κατέβασαν και δοκίμασαν το δεκάωρο δωρεάν game trial του EA Sports FC 24 μέσω του EA Play.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τελευταία καταχώρηση στο 30χρονο

franchise, και η πρώτη που άφησε το όνομα της FIFA, έκανε το ντεμπούτο της στο νούμερο ένα των retail charts του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη εβδομάδα, υποδεικνύοντας ότι το franchise εξακολουθεί να έχει αρκετή δύναμη προσέλευσης, ακόμη και χωρίς το όνομα “FIFA” στον τίτλο του.

“Εκτός από το ότι καλωσορίζουμε ξανά εκατομμύρια μακροχρονίους παίκτες μας, οι νέοι παίκτες στο FC 24 αυξάνονται σχεδόν κατά 20% από έτος σε έτος, δείχνοντας τον ενθουσιασμό των fans του ποδοσφαίρου παντού να ενταχθούν στο Club”, δήλωσε ο πρόεδρος της EA Sports, Cam Weber. “Χτίζουμε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα στον κόσμο μέσω της EA Sports FC και μόλις ξεκινάμε”.

Το EA Sports FC 24 είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post Το EA Sports FC 24 κατάφερε να συγκεντρώσει 11,3 εκατομμύρια παίκτες first appeared on GameOver.

The post Το EA Sports FC 24 κατάφερε να συγκεντρώσει 11,3 εκατομμύρια παίκτες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα