Το GTA V υπερβαίνει τα 135 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις

Σύμφωνα με τον Franceska Bucci, πρώην παραγωγό της Rockstar, το Grand Theft Auto IV κατάφερε να υπερβεί σε έσοδα το φράγμα των $2 δισεκατομμυρίων σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του, έχοντας πουλήσει 28 εκατομμύρια αντίτυπα από το 2008.

Η νεότερη προσθήκη της δημοφιλούς σειράς, το Grand Theft Auto V, βρίσκεται στα 135 εκατομμύρια πωληθέντα αντίτυπα. Μαζί με το GTA Online, ο τίτλος συγκέντρωσε

σε έσοδα περισσότερα από $500 εκατομμύρια για ολόκληρο το 2019, δηλαδή το 1/4 των συνολικών εσόδων που επέφερε το GTA IV. Αξίζει να σημειωθεί, πως το GTA Online πέρασε σε έσοδα το $1 δισεκατομμύριο μέσα στο 2017, αποκλειστικά και μόνο μέσω των αγορών in-game που στηρίζονται σε microtransactions.

Η Rockstar σκοπεύει να αυξήσει περαιτέρω τα έσοδά της, με την επανακυκλοφορία μίας αναβαθμισμένης έκδοσης του GTA V στα συστήματα νέας γενιάς, ενώ υπενθυμίζουμε ότι το GTA Online θα διατίθεται σύντομα για αγορά και ως αυτόνομος τίτλος. Σύμφωνα με φημολογίες, το αμερικανικό στούντιο αναπτύσσει την πολυ-αναμενόμενη, επόμενη προσθήκη της σειράς GTA, με φήμες να θέλουν τον τίτλο να λαμβάνει χώρα στη Νότια Αμερική, με υπαρκτή την πιθανότητα ανάμειξης διαφορετικών τοποθεσιών, όπως Los Santos, California και Vice City, και την ομάδα ανάπτυξης να επιστρέφει στο βασικό πρότυπο σχεδίασης του ενός πρωταγωνιστή.

Το GTA IV έγινε διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2008 σε PS3, Xbox 360 και PC, με το GTA V να κυκλοφορεί περίπου 5 χρόνια αργότερα.

The post Το GTA V υπερβαίνει τα 135 εκ. αντίτυπα σε πωλήσεις appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα