Το Roadmap για τα δωρεάν updates του Sifu

Μέσω ενός tweet η Sloclap έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα με το Roadmap για τις δωρεάν αναβαθμίσεις που θα λάβει το Sifu μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, στο τέλος του άρθρου, αυτές θα είναι πολλές. Η αρχή θα γίνει στις 3 Μαΐου με το πρώτο μεγάλο update που θα προσθέσει και τα διαφορετικά levels δυσκολίας στο παιχνίδι. Πιο αναλυτικά έχουμε τα εξής:

Άνοιξη
του ‘22 (3 Μαΐου):Διαφορικά levels Δυσκολίας (Student, Disciple, Master)Advanced TrainingOutfit Selection με δύο καινούργια κοστούμια για τον χαρακτήρα (ένα για όσους έχουν την Deluxe Edition κι ένα ακόμα για όλους)Καλοκαίρι του ‘22:Advance Scoring Gameplay Modifiers (Νο Pendant, One Health Point, No Guard, Stronger Enemies, Golden Staff, All Skills Unlocked, Bullet Time)Ακόμα περισσότερα κοστούμιαΦθινόπωρο του ‘22:Replay EditorΝέα Modifiers Νέα κοστούμιαΧειμώνας του ‘22:New Game Mode: ArenasΝέα Modifiers Νέα κοστούμια

Το Sifθ κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, μέσω του Epic Store. Το review μας για τον τίτλο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Το Roadmap για τα δωρεάν updates του Sifu appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα