Το “τελικό” trailer για το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με τον χαρακτηρισμό “τελικό” για το επερχόμενο prequel της σειράς Final Fantasy, του Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ρίχνοντας στο τραπέζι στοιχεία για ορισμένες από τις νέες job classes, τις ικανότητες και τα combos που περιέχονται μέσα στον τίτλο, καθώς και από κάποιους από τους νέους δαίμονες με τους οποίους θα βρεθούν αντιμέτωποι οι

παίκτες.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται ο Kraken, το Fiend of Water που μαστιγώνει με τα μακριά πλοκάμια, κλέβει buffs, χρησιμοποιεί rush attacks και εξαπολύει επιθέσεις με βάση το στοιχείο του νερού. Το Lich είναι ένα άλλο από τα νέα τέρατα που θα συναντήσουν οι παίκτες, το Fiend of Earth, που ικανό να κάνει summon σκελετούς και να προκαλεί status aliments όπως Curse, το οποίο μειώνει το ανώτερο όριο του Break Gauge των παικτών.

Όσον αφορά τις νέες job classes, αυτές θα μας επιτρέπουν να αλλάζουμε το στυλ μάχης του πρωταγωνιστή Jack, είτε πρόκειται για μάχη σώμα με σώμα, είτε πρόκειται με ξόρκια ή με σπαθιά. Η αναβάθμιση του κάθε job θα ξεκλειδώνει προηγμένα jobs με συγκεκριμένες ικανότητες, όπως dual-wielding. Mεταξύ των κατηγοριών των jobs που προσφέρονται, οι παίκτες θα βρουν τους Red Mage, Berserker και Samurai.

Οι Red Mages μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο white αλλά και black μαγεία για ικανότητες επίθεσης και υποστήριξης, ενώ οι Berserkers μπορούν να χειριστούν τσεκούρια και μεγάλα σπαθιά για να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές στους εχθρούς. Οι Samurai, εν τω μεταξύ, έχουν να κάνουν με την ανάκτηση MP, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αντεπιτεθούμε με χρήση μαγείας και να ανακτήσουμε πολύτιμους πόντους.

Οι νέες τοποθεσίες που αποκαλύφθηκαν περιλαμβάνουν μια εγκατάσταση υψηλής ασφάλειας, ελεγχόμενη από μηχανήματα στον πυθμένα του ωκεανού και ένα υπόγειο σπήλαιο, γεμάτο παγίδες και γεμάτη earth energy. με τα νεκρά σώματα να βρίσκονται σκορπισμένα στην υπόγεια έκτασή του, το σπήλαιο μοιάζει με έναν τεράστιο τάφο, υπονοώντας οτι κάτι θανατηφόρο κοιμάται βαθιά μέσα σε αυτό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 18 Μαρτίου.

The post Το “τελικό” trailer για το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα