Dead or Alive Collector’s Edition

Ανακοινώθηκε απ' την Team Ninja.

Έρχεται η ειδική έκδοση του του Dead or Alive 5 από τον Yosuke Hayashi, με καλοκαιρινή διάθεση, ώστε να μας προσφέρει ακόμα πιο διασκεδαστικές ώρες gaming.Το Collector’s Edition θα παρέχεται σε μια μεταλλική θήκη η οποία θα περιλαμβάνει art book με σκληρό περίβλημα, αφίσα του παιχνιδιού και CD με όλα τα soundtracks.

H τιμή
της συλλεκτικής έκδοσης δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά αν είστε πρόθυμοι να βάλετε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη τότε μπορείτε να την προπαραγγείλετε και να κερδίσετε τα..."bunny-style" μαγιό που εντείνουν ακόμα περισσότερο το υπάρχον αισθησιακό κλίμα! Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα στο White DOA Angels clobber που θα φοράvε οι Kasumi, Leifang, Hitomi και στο DOA Devils black swimsuits που θα φοράvε οι Christie, Tina και Ayane.

Το Dead or Alive 5 θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Τα τελευταία Dead or Alive που έχουμε δει στο Xbox 360 ήταν το Dead or Alive 4 τον Ιανουάριο του 2006 και ακολούθως το spin-off Dead or Alive Xtreme 2, στο οποίο παίζατε beach volley με τις θηλυκές υπάρξεις της σειράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα