E3 2014: Η παρουσία της Nintendo

Δείτε το αστείο τρέιλερ με τους Mega 64!

Η Nintendo δεν θα παραχωρήσει ζωντανή συνέντευξη τύπου στην φετινή E3 2014, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας.

Αντί αυτού, θα παρουσιάσει τα προϊόντα της μέσα από ένα ειδικό "Digital Event", το οποίο θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 10 Ιουνίου.

Στην εν λόγω μετάδοση θα αποκαλυφθούν "περισσότερες λεπτομέρειες για τις gaming εμπειρίες που ετοιμάζονται για τις πλατφόρμες της Nintendo μέσα στο 2014 και πιο μετά", σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία.

Επίσης, η Nintendo θα διοργανώσει ένα Smash Bros. τουρνουά στο Wii U με την συμμετοχή των κορυφαίων παικτών, το οποίο θα διαδραματιστεί στο ίδιο σόου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αυτό. Τέλος, το "Nintendo Treehouse: Live @ E3" θα παρέχει συνεχώς live demos παιχνιδιών από το booth της Nintendo στην E3.

Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος που η Nintendo δεν ακολουθεί τον παραδοσιακό τρόπο παρουσίασης μέσω press conference στην E3. Πέρυσι είχαμε απλά ένα εκτεταμένο Nintendo Direct, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα Pokémon X and Y, Super Mario 3D World και Mario Kart 8.

Φέτος ωστόσο, για να ζεστάνει το κοινό εν όψει E3, η Nintendo επέλεξε τους Mega 64 για να δημιουργήσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Είναι φανερό πως προτίμησε μια low budget λύση από το να δώσει μερικά εκατομμύρια για χώρο έκθεσης στην E3, αν και θα μπορούσε πάντως να νοικιάσει κάποιο χώρο κοντά στην έκθεση. Όπως και να έχει, ο ίδιος ο Reggie Fils-Aime (πρόεδρος της Nintendo Αμερικής) συμμετέχει στο εν λόγω βίντεο σε έναν ρόλο-έκπληξη, χαρίζοντάς μας ένα cult και ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα. Δείτε παρακάτω το περίεργο τρέιλερ με το οποίο η Nintendo αποκάλυψε τα σχέδια της για την φετινή E3:

{youtube} ghEhI4CJjAM|500|300{/youtube}

Δείτε εδώ το περσινό Nintendo Direct στα πλαίσια της παρουσίας της εταιρείας στην E3.

Keywords
Τυχαία Θέματα