Grand Theft Auto 5: Άρχισαν τα pre-orders του strategy guide

Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

Η Rockstar Games ανακοίνωσε την έναρξη των pre-orders για το επίσημο strategy guide του Grand Theft Auto 5.

O οδηγός στρατηγικής του GTA V θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με μερικές διαφορές ως προς το περιεχόμενό τους. Η πρώτη έκδοση θα ονομάζεται "Signature Series", θα κοστίζει 15 λιρες (περίπου 19 ευρώ) και θα περιέχει ένα πλήρες walkthrough 400 σελίδων του Grand Theft Auto 5.

Πιο συγκεκριμένα θα διαθέτει όλους τους χάρτες των αποστολών στους οποίους θα εμφανίζονται όλα τα objectives αλλά και όλες τις δραστηριότητες εκτός αποστολών που μπορείτε να συμμετάσχετε και βρίσκονται στις τοποθεσίες των Los Santos και Blaine County αντίστοιχα.

{youtube}N-xHcvug3WI|500|300{/youtube}

Από την άλλη η δεύτερη έκδοση θα έχει την ονομασία "Limited Edition" και θα κοστίζει λίγο ακριβότερα στις 20 λίρες (περίπου 28 ευρώ), καθώς θα περιλαμβάνει όλα αυτά που περιέχει η Signature Series συν μία αποκλειστική λιθογραφία και μια συλλογή εικόνων του GTA V σε ιλουστρασιόν χαρτί.

Οι δύο εκδόσεις θα είναι κυκλοφορήσουν μαζί με την απλή έκδοση του Grand Theft Auto 5 στις 17 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να τις προπαραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι το Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360. Διαβάστε τις δηλώσεις του Leslie Benzies, προέδρου της Rockstar North για την σταδιακή δυνατότητα επιλογής των πρωταγωνιστών και επίσης μάθετε για τα...κατοικίδια και τις υποβρύχιες αποστολές που θα συμπεριλαμβάνονται στον κόσμο του Grand Theft Auto 5. Τέλος δείτε το πρώτο του επίσημο gameplay video που μας έδειξε η Rockstar.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα