Mario & Luigi: Dream Team Bros.

To θρυλικό δίδυμο πρωταγωνιστεί σε μία ακόμη νέα περιπέτεια.

Η τέταρτη κυκλοφορία της RPG σειράς Mario & Luigi είναι πλέον γεγονός, καθώς το Dream Team Bros αναμένεται τον επόμενο μήνα για

το 3DS. Το σενάριο λαμβάνει χώρα στο μυστηριώδες Pi'illo Island, το οποίο ανήκει στον αινιγματικό Dr Snoozemore. H πριγκίπισσα Peach και η συνοδεία της που αποτελείται από τους Mario και Luigi πηγαίνει εκδρομή στο νησί ύστερα από την πρόσκληση του Dr Snoozemore, αλλά στην πορεία απαγάγεται και μεταφέρεται στο Dream World από έναν νέο εχθρό τον Βασιλιά Antasma, μια τεράστια νυχτερίδα-φάντασμα.

Για να σώσει λοιπόν την πριγκίπισσα Peach o Mario θα πρέπει να εισέλθει στo Dream World μέσα από τα όνειρα του κοιμισμένου Luigi. To δίδυμο των πρωταγωνιστών θα πρέπει να επιλύσει γρίφους, να αντιμετωπίσει αμέτρητους εχθρούς και να αλληλεπιδράσει με διάφορα πλάσματα της φαντασίας του Luigi ώστε να επιτύχει τον στόχο του.

{youtube}IKGh42mv0Wc|400|300{/youtube}

Η σχέση μεταξύ του πραγματικού κόσμου και του Dream World παίζει πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στον παιχνίδι. Καθώς πλοηγήστε στο περιβάλλον του Pi’illo Island στον πραγματικό κόσμο, ο Mario και ο Luigi θα πρέπει να συνεργαστούν εξίσου για να χρησιμοποιήσουν τις χαρακτηριστικές Bros. Moves, ενώ στον Dream World, είναι δύναμη Luigi μπορεί να προσφέρει σημαντική υποστήριξη στον Mario. Για παράδειγμα, τα Luiginary Works είναι μαγικοί τρόποι με τους οποίους ο παίκτης μπορεί να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον του Dream World μέσα από τον ύπνο του Luigi. Ακόμα και ένα πείραγμα στο μουστάκι του Luigi ή το ξύσιμο της μύτης του στην κάτω οθόνη της κονσόλας, είναι μια αλληλεπίδραση που προκαλεί μια αντίδραση στον Dream World, επηρεάζοντας το περιβάλλον προς όφελος του Mario.

To Mario & Luigi: Dream Team Bros θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου για 3DS.

Keywords
Τυχαία Θέματα