Mass Effect 3: Leviathan DLC

Νέες αποστολές και σύμμαχοι.

Το Mass Effect 3: Extended Cut κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και μαζί με τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στα τέλη του παιχνιδιού, ετοίμασε επίσης τον δρόμο για ένα νέο πακέτο αποστολών. Μέσα στα αρχεία του βρέθηκαν ξεχωριστοί κώδικες και διάλογοι οι οποίοι αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες για ένα DLC σχετικό με έναν Reaper με την ονομασία Leviathan.

Στο
νέο DLC, o Commander Shepard καλείται να σώσει την επιστήμονα Ann Brynson από κάποιες μυστικές εγκαταστάσεις εξόρυξης, οι οποίες διοικούνται από τον Leviathan. Αυτός ο Reaper έχει προδώσει και εγκαταλείψει το είδος του, μετά τη δολοφονία ενός από τους συμμάχους του. Κατά τη διάρκεια του σεναρίου υπάρχει περίπτωση να έρθει στο πλευρό σας και να γίνει μόνιμο μέλος της ομάδας. Όσο για την επιστήμονα, ανάλογα με τις επιλογές και τον τρόπο που παίζετε μπορεί να επιζήσει η να μην τα καταφέρει.

Ο Leviathan είναι στην πραγματικότητα ένας χαρακτήρας που έχει αναφερθεί πολλές φορές στα προηγούμενα παιχνίδια, κυρίως στο πρώτο και το τρίτο Mass Effect. Οι συζητήσεις μαζί του θα αποκαλύψουν λεπτομέρειες για το μακρινό παρελθόν των αντιπάλων σας, τους δημιουργούς τους, καθώς και το αμφιλεγόμενο τέλος του τρίτου μέρους της σειράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα