PlayStation App για Android και iOS συσκευές

Αντίστοιχη εφαρμογή του Smartglass για την κονσόλα του Sony.

Στην χθεσινή press conference της η Sony αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να μας τονίσει την συνδεσιμότητα του PS4 με άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα με το PS Vita. H ιαπωνική εταιρεία

ανέφερε απλά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ότι στο μέλλον θα υπάρξουν αντίστοιχες εφαρμογές για Andoid και iOS συσκευές αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί επι του θέματος. Εντούτοις, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Sony ύστερα από την αποκάλυψη του PS4 ήρθαν στο φως νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Μια νέα εφαρμογή της Sony ονόματι PlayStation App, η οποία θα διατεθεί για iPhone, iPad και Android συσκευές θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τα smartphones και τα tablets σας αντίστοιχα ως "δεύτερη οθόνη". Για παράδειγμα αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην συσκευή σας θα μπορείτε να δείτε σε αυτή έναν χάρτη σε ένα Adventure ή RPG αντίστοιχα. Θα μπορείτε επιπλέον να αγοράσετε games του PS4 όσο βρίσκεστε έξω από το σπίτι σας και να τα κάνετε download απ' ευθείας στην κονσόλα σας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η εφαρμογή έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το Smartglass της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα