PlayStation Mobile

Ο Feral Gara μιλάει για το PS Mobile λέγοντας ότι "πρέπει να ξεφύγει από τον στενό κόσμο των κονσολών".

Στα πλαίσια της έκθεσης Eurogamer Expo, ο διευθυντής της Sony στη Μ. Βρετανία, Fergal Gara, μίλησε για τα σχέδια της Sony και αποκάλυψε το PS3 Super Slim.

Από τις δηλώσεις

του ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μελλοντική εξάπλωση του PlayStation στις φορητές συσκευές μέσω του PlayStation Mobile. «Η συνήθειες του μέσου gamer εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, πιο γρήγορα από ποτέ. Θέλουμε το brand του PlayStation να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές του. Γι' αυτό το λόγο πρέπει να εξελιχθούμε και να ξεφύγουμε από τον στενό κόσμο των κονσολών», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Watch YouTube video

Το PlayStation Mobile ξεκίνησε την λειτουργία του την προηγούμενη εβδομάδα με δυνατούς τίτλους όπως τα Super Crate Box, Nyoqix και Everybody’s Arcade. Το κόστος τους ξεκινάει από αρκετά χαμηλά (θα βρείτε games μέχρι ακόμα και με μισό ευρώ) και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε διάφορες Android συσκευές που φέρουν την βεβαίωση του PlayStation, καθώς φυσικά και στο PS Vita. Ο Gara φαίνεται να θεωρεί πολύ σημαντική την εξάπλωση του brand, φτάνοντας στο σημείο να δηλώσει πως η Sony δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στις κονσόλες της –φορητές και όχι- αν θέλει να επιβιώσει το όνομα “PlayStation”.

Όσο για το τι πρέπει να περιμένουμε από το PS Mobile, ο Gara αποκαλύπτει πως η Sony θα διαθέσει κάποια PS minis στο μέλλον, ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "ακόμα και αν η υπηρεσία βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, δεν αποκλείεται να δούμε μερικά PSone Classics".

Keywords
Τυχαία Θέματα