Project Eternity: Ρεκόρ χρηματοδότησης στο Kickstarter

Συγκεντρώθηκαν 3.4 εκατομμύρια δολάρια.

Σε προηγούμενο άρθρο του GameWorld διαβάσατε για την είσοδο του Project Eternity στο Kickstarter με στόχο τη συγκέντρωση 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων για να γίνει δυνατή η ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Διαβάσατε επίσης και αρκετές πληροφορίες σε σχέση με το συγκεκριμένο fantasy RPG που αναπτύσσει η εταιρεία

Obsidian Entertainment με επικεφαλείς του project τους Chris Avellone, Tim Cain και Josh Sawyer. Τώρα έφτασε η στιγμή να μάθετε πως τα πηγαίνει το Project Eternity με τη συγκέντρωση χρημάτων, λίγες ώρες πριν κλείσει η διαδικασία στο Kickstarter.

Το Project Eternity λοιπόν κατάφερε να χρηματοδοτηθεί με τα περισσότερα χρήματα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι βρέθηκε στο Kickstarter έως σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, 3.4 εκατομμύρια δολάρια είχαν συγκεντρωθεί 17 ώρες πριν από τη λήξη της διαδικασίας, ποσό σχεδόν τριπλάσιο από τον αρχικό στόχο που έθεσε η προγραμματιστική εταιρεία. Το παιχνίδι Double Fine Adventure κρατούσε μέχρι πρότινος το ρεκόρ με 3.33 εκατομμύρια δολάρια και δεύτερο ερχόταν το Wasteland 2 με 2.9. Με κάτι λιγότερο από 15 ώρες ν’ απομένουν πλέον και με δεδομένο το γεγονός ότι οι περισσότερες προσφορές έρχονται συνήθως στην αρχή και προς το τέλος της διαδικασίας, το Project Eternity είναι πιθανό να χρηματοδοτηθεί με σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια δολάρια. Για να δούμε αν θα τα καταφέρει!

Watch YouTube video

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις εταιρείες που «μπαίνουν» στο Kickstarter, έτσι και η Obsidian έταξε εκπτώσεις αλλά και πρόσθετο υλικό για να προσελκύσει χρηματοδότες για το παιχνίδι της. Όσοι λοιπόν από εμάς προσφέρουμε έστω 25$ θα έχουμε σημαντική έκπτωση στην αγορά του game της. Όσοι πάλι βάλουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και δώσουμε 165$ και πάνω θα λάβουμε το παιχνίδι Wasteland 2 καθώς και το πρώτο expansion του Project Eternity. Αν το ποσό που συγκεντρωθεί φτάσει τα 3.5 εκατομμύρια δολάρια, τότε η Obsidian θα προσθέσει δύο μεγάλες πόλεις στο παιχνίδι. Τέλος, η Obsidian (προγραμματιστική εταιρεία και ταυτόχρονα εκδότης του Project Eternity) έχει υποσχεθεί ότι θα διαθέσει το 5% των εσόδων της για την χρηματοδότηση άλλων projects του Kickstarter!

Η Obsidian Entertainment πρόκειται να κυκλοφορήσει το Project Eternity για PC μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα