Retro Gamers 7: Amiga και Shadow of the Beast

Τα πρώτα Amiga games της δεκαετίας του '80!

Σήμερα στο έβδομο επεισόδιο του Retro Gamers, επιστρέφουμε δυναμικά με ένα επεισόδιο που διαρκεί...κάτι λιγότερο από μία ώρα!

Φτιάξτε λοιπόν τον καφέ σας και απολαύστε την μεγαλύτερη σε διάρκεια εκπομπή που έχουμε ανεβάσει μέχρι σήμερα στο GameWorld. Πρόκειται για την παρουσίαση της Amiga.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, σας δείχνουμε τις Amiga 500, Amiga

1200, μία σύντομη ανασκόπηση των πρώτων games (με βίντεο) καθώς επίσης παίζουμε δύο από τα πρώτα αυτά games που άφησαν εποχή, με μεγάλο highlight το Shadow of the Beast των Reflections/Psygnosis! Προσωπικά χρειάστηκα μία ολόκληρη ημέρα για να το τερματίσω καθώς είναι ένα από τα πιο δύσκολα games όλων των εποχών, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο.

Πιο αναλυτικά θα δείτε:
- Παρουσίαση Amiga 500 και Amiga 1200
- Ανάλυση και unboxing των Double Dragon, Football Manager 1 και 2, IK+, Shadow of the Beast 1, 2 και 3.
- IK+ gameplay video.
- Shadow of the Beast walkthrough

Δείτε αναλυτικά το επεισόδιο:

{youtube}Z_eOHUOiIvs|500|300{/youtube}

Μετά την παράδοση του Commodore 64, η ομώνυμη εταιρεία θεωρώ ότι με την Amiga 500 κατάφερε να παρουσιάσει τον καλύτερο υπολογιστή της δεκαετίας του '80, τόσο από πλευράς multitasking (με το λειτουργικό σύστημα Amiga Workbench), όσο και στον τομέα των games, καθώς πολλοί από εμάς αποκτήσαμε μια Amiga για να παίζουμε games!

Ελπίζουμε να σας άρεσε το επεισόδιο. Μείνετε συντονισμένοι γιατί στα επόμενα Retro Gamers θα επιστρέψουμε ξανά στις κονσόλες, ενώ κάποια στιγμή θα στραφούμε πάλι στους υπολογιστές με retro επεισόδια Amstrad, PC και Commodore 64.

Keywords
Τυχαία Θέματα