The Last of Us Remastered: Νέα multiplayer DLC

Κυκλοφορούν αύριο.

Στο αυριανό update του PlayStation Store θα διατεθεί μια πλειάδα από νέα DLC για το The Last of Us Remastered σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony στο PlayStation

Blog.

Σε πρώτη φάση έχουμε μια σειρά από εννιά νέα Special Executions (ένα για κάθε τύπο όπλου), τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε έναντι 0.99€. Επιπλέον, συναντάμε το Tactical Weapons Bundle (2.99€) που περιλαμβάνει τέσσερα νέα όπλα, Tactical Shotgun, Burst Pistol, Frontier Rifle και Crossbow, τα οποία σημειωτέον διατίθενται και ξεχωριστά έναντι 0.99€.

Όσοι τώρα δεν θέλετε να νιώσετε τις...αρνητικές επιπτώσεις των νέων takedowns και των καινούργιων όπλων, καλό θα είναι να προμηθευτείτε το Risk Management Survival Skills Bundle (3.99€). Το τελευταίο σας δίνει πρόσβαση σε νέα skills, από τα οποία ξεχωρίζει το Second Chance που σας δίνει ένα free health kit, στην περίπτωση που δεχθείτε αρκετό damage και δεν έχετε κανένα health kit στην κατοχή σας. Τα υπόλοιπα τέσσερα skills ονομάζονται Lone Wolf, Jack of All Trades, Lucky Break και Lethal Efficiency και φυσικά παρέχεται και εδώ η επιλογή να τα αγοράσετε ξεχωριστά ξοδεύοντας 0.99€.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=3fkn0q3PU5s

Την σειρά των νέων DLC συμπληρώνουν τα Misfit Head Item Bundle (6.99€) και Gestures Bundle 2,3 (2.49€). Τα τελευταία προσθέτουν μια σειρά από διάφορα αντικείμενα για την διαμόρφωση της εξωτερικής εμφάνισης του χαρακτήρα σας (Viking Hat, Plague Mask, Outlaw Mask κ.ο.κ.), καθώς και νέα gestures για να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους παίκτες στα online modes του The Last of Us Remastered.

Εσάς πως σας φαίνονται τα νέα DLC; Κατά την ταπεινή μας άποψη θα θέλαμε να δούμε περισσότερα story DLC ύστερα από το αριστουργηματικό Left Behind, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Sony. Θα χαρούμε πάντως να ακούσουμε τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Διαβάστε το review του The Last of Us Remastered από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα