Top 10 πωλήσεων στο Steam: 14/10-20/10

To XCOM: Enemy Unknown κατακτά ξανά την πρώτη θέση.

Πλησιάζουμε στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και το ενδιαφέρον των PC (αλλά και console users) επικεντρώνεται στο Medal of Honor: Warfighter το οποίο κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη. Βλέποντας αναλυτικά τις πωλήσεις την εμφάνιση του Steam για την εβδομάδα που μας πέρασε, είχαμε

σταθερά υψηλές πωλήσεις για το νέο XCom και το Dishonored, καθώς και το Football Manager 2013 να έχει την τιμητική του λόγω των pre-orders που ξεκίνησαν.

Όσον αφορά στο XCom, το πρόσφατο turn-based strategy της Firaxis παραμένει στην κορυφή των charts του Steam για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, ενώ την δεύτερη θέση καταλαμβάνει το Season Pass του δημοφιλούς FPS Borderlands 2. Το Dishonored της Bethesda βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ στην τετάρτη συναντάμε μια άκρως ενδιαφέρουσα indie δημιουργία, το Chivalry: Medieval Warfare. Πρόκειται για το sequel του Age of Chivalry, ενός mod του Half-Life 2, που είχε κυκλοφορήσει πριν από μια πενταετία. Το Football Manager 2013, για το οποίο μας μίλησε ο Miles Jacobson, Managing Director της Sports Interactive, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GameWorld, κάνει ντεμπούτο στα charts καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 14/10 έως και τις 20/10:

1. XCOM: Enemy Unknown
2. Borderlands 2 – Season Pass
3. Dishonored
4. Chivalry: Medieval Warfare
5. Borderlands 2
6. Football Manager 2013
7. Sleeping Dogs
8. Counter-Strike: Global Offensive
9. ArmA II: Combined Operations και Doom 3: BFG Edition
10. Torchlight II και Payday: The Heist

Keywords
Τυχαία Θέματα