Xbox One: 3 εκατομμύρια πωλήσεις το 2013

Η κονσόλα της Microsoft περνάει στη δεύτερη θέση και η μάχη συνεχίζεται.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox One κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2013, στις 13 χώρες όπου και κυκλοφόρησε.

Στην κούρσα της όγδοης γενιάς προηγείται η Nintendo με 4,3 εκατομμύρια μονάδες, τις οποίες όμως

έχει συγκεντρώσει μετά από 14 μήνες στην αγορά. Στον αντίποδα η Sony έχει ανακοινώσει 2.1 εκατομμύρια μονάδες στις 3 Δεκεμβρίου, δηλαδή αμέσως μετά την κυκλοφορία σε Ευρώπη και Αμερική και πριν το λανσάρισμα της Ελλάδας και της Μέσης Ανατολής. Η Ιαπωνία θα υποδεχθεί το PS4 τον Φεβρουάριο κι εκεί αναμένεται να υπάρξουν αντίστοιχα μεγάλες πωλήσεις.

Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την ανακοίνωση της Sony για τις πωλήσεις του PlayStation 4. Η χρονική στιγμή όπου θα γίνει η ανακοίνωση θα έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού οι Ιάπωνες θα επιλέξουν είτε να τηρήσουν σιγή, είτε να αναμένουν το ιαπωνικό λανσάρισμα ώστε να ανακοινώσουν την πρώτη τους θέση. Όλα αυτά φυσικά αν η Microsoft δεν λανσάρει το Xbox One σε περισσότερες χώρες μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το Console War της όγδοης γενιάς αναμένεται καυτό. Προς το παρόν δείτε το unboxing του Xbox One και την παρουσίαση Controller, Kinect και φωνητικών εντολών.

Keywords
Τυχαία Θέματα