Remastered έκδοση του Resident Evil

Το πρώτο Survival Horror επανακυκλοφορεί στα PC και στις οικιακές κονσόλες.

Σύμφωνα με την Capcom, η remastered έκδοση του Residen Evil θα διατεθεί στις αρχές του 2015 μόνο σε ψηφιακή μορφή. H νέα έκδοση βασίζεται στην αντίστοιχη που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για GameCube. Η ανάλυση θα είναι στα 1080p και στα 720p για τις last-gen κονσόλες, ενώ θα υποστηρίζει ήχο 5.1 surround.

Δεν έχουν υπάρξει

ακόμα πληροφορίες για την τιμή στην Ευρώπη, αλλά στην Ιαπωνία, όπου το παιχνίδι θα φτάσει πριν τα Χριστούγεννα για την έκδοση των κονσολών παλαιότερης γενιάς, θα κοστίζει 3.990 γιεν, δηλαδή περίπου 29 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=2CpX9vkXsk0

Θα υπάρχουν οι επιλογές του κλασσικού 4:3 ratio και του 16:9 ratio για χρήση ολόκληρης της οθόνης. Επίσης, θα υπάρχει η χρήση μιας νέας κάμερας, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης μιας πιο δυναμικής λήψης. Ο κλασικός χειρισμός παραμένει σε συνδυασμό με ένα πιο μοντέρνο στυλ για να κινούνται οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ευκολότερα με τον αναλογικό μοχλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικούς μήνες η Capcom είχε κυκλοφορήσει μία remastered έκδοση και για το Resident Evil 4.

Διαβάστε το review του Resident Evil από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα