Ταινία Gears of War

Ο Marcus Fenix κατακτά το Hollywood!

Αναβιώνουν τα σχέδια για τη μεταφορά του Gears of War από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με το site Variety, η Creative Artists Agency (CAA) -η οποία φέρεται να εκπροσωπεί την Epic Games- αδημονεί να συναντηθεί με παραγωγούς στις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να συζητήσει την επανεκκίνηση

των εργασιών για την μεταφορά της δημοφιλέστατης video game σειράς στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η παραγωγή της ταινίας είχε ξεκινήσει το 2007 με σκηνοθέτη τον Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard) στα στούντιο της εταιρίας New Line, υπεύθυνη για την τριλογία Lord of the Rings. Η εν λόγω εταιρία όμως αποφάσισε να "παγώσει" το Gears of War και να αφοσιωθεί στην παραγωγή ενός ακόμα έργου του Tolkien, του The Hobbit, το πρώτο μέρος του οποίου θα το δούμε το φετινό Δεκέμβριο.

Watch YouTube video

Οι παραγωγοί του Twilight (Marty Bowen και Wyck Godfrey) είχαν παλιότερα συνδεθεί με τη μεταφορά στις αίθουσες του Gears of War, ενώ το τελευταίο σενάριο, δηλαδή αυτό που θα παρουσιάσει η CAA στις συναντήσεις της με τους νέους παραγωγούς, έχει γραφτεί από τον Stuart Beattie (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Η Epic Games θα παρέχει συμβουλές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ώστε το ύφος της ταινίας να είναι ανάλογο, με αυτό των παιχνιδιών καθώς και των βιβλίων που σχετίζονται με το σύμπαν του παιχνιδιού.

Το Gears of War έχει αποφέρει, από το 2006 που ξεκίνησε η σειρά, πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις και έχει αποκτήσει εκατομμύρια αφοσιωμένους οπαδούς. Η κινηματογραφική εκδοχή ενός blockbuster αυτού του βεληνεκούς σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν gamer ασυγκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα