Το Darkfall δωρεάν για 5 ημέρες σε ειδικό event

Παράλληλα, δημιουργήθηκε ελληνική Facebook Page.

Το ελληνικό MMORPG Darkfall Unholy Wars συμπλήρωσε ένα χρόνο και το γιορτάζει με ένα πενθήμερο event που ξεκινάει από σήμερα 1η Μαϊου και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα στις 5 Μαϊου.

Στο διάστημα αυτό, όσοι έχετε αγοράσει έστω μία φορά το Darkfall θα μπορέσετε να συνδεθείτε και να παίξετε εντελώς

δωρεάν. Στις πέντε αυτές ημέρες, τα Prowess Points που θα κερδίζετε θα είναι διπλάσια, ενώ θα διεξαχθούν πολλά events από τους GMs με διάφορες εκπλήξεις.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Aventurine ανέβασε χθες βράδυ το παρακάτω βίντεο, που αποτελεί προϊόν δημιουργίας των Clans του παιχνιδιού, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα συμμετέχοντας στο video contest που ανακοινώθηκε στο forum του DarkfallOnline.com. Ουσιαστικά το anniversary video είναι το Best of των παικτών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

{youtube}zXARXWDVnT8|500|300{/youtube}

Ελληνική Facebook Page
Όσον αφορά στους Έλληνες παίκτες, τα τελευταία 24ωρα ξεκίνησε η λειτουργία της ελληνικής Facebook Page για το Darkfall Unholy Wars. Μέσω αυτής μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του παιχνιδιού στα ελληνικά και να παρακολουθείτε τα νέα screenshots και videos που κυκλοφορούν.

Όσοι είστε broadcasters σε YouTube ή Twitch.tv και θέλετε να παίξετε το Darkfall Unholy Wars δωρεάν μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected] για να αποκτήσετε ένα press account. Αξίζει να σημειωθεί ότι το YouTube Channel του Darkfall έχει ανανεωθεί πλήρως και έχει playlists όπου προσθέτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα Player videos με link προς το κανάλι του εκάστοτε YouTuber.

Διαβάστε το αναλυτικό αφιέρωμά μας στο Darkfall Unholy Wars, που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο ελληνικό video game στο διαγωνισμό Game of the Year 2013. Δεύτερο ήταν το Fighting Ξύλο στη Βουλή και τρίτο το Adventure Eleusis.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα