Games with Gold Μαΐου: Saints Row: The Third και Dust: An Elysian Trail

Δωρεάν για τα Gold μέλη του Xbox Live.

H Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games With Gold τον επόμενο μήνα. Η υπηρεσία είναι για την ώρα διαθέσιμη μόνο στο Xbox 360 και πρόσβαση σε αυτήν έχουν οι Gold συνδρομητές του Xbox Live.

{youtube}Aqg2PUEyBFA|500|300{/youtube}

Από

αύριο μέχρι και τις 16 Μαΐου λοιπόν θα έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε στην ψηφιακή συλλογή σας το Dust: An Elysian Trail, το οποίο εκείνη την ημέρα θα δώσει την θέση του στο Saints Row: The Third. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Dust: An Elysian Trail αναπτύχθηκε στην πλειοψηφία του από μόλις ένα άτομο και συγκεκριμένα τον Dean Dodrill (ευρέως γνωστός και ως Noggy). Παρά το γεγονός αυτό το παρόν Action RPG/Platform συγκαταλέγεται στις καλύτερες indie κυκλοφορίες του 2012. Για το Saints Row: The Third τα λόγια περιττεύουν καθώς είναι ήδη γνωστό στους περισσότερους από εσάς.

Πως σας φαίνονται οι νέοι δωρεάν τίτλοι της υπηρεσίας Games with Gold; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Διαβάστε επίσης το review του Saints Row: The Third και του Dust: An Elysian Trial από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα