Clint Eastwood: Ο Ομπάμα είναι η μεγαλύτερη απάτη!

22:28 8/9/2012 - Πηγή: Antinews

Η περίφημη εμφάνιση του Clint Eastwood στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων της περασμένης εβδομάδας, συνεχίζει να απασχολεί την αμερικανική δημοσιότητα. Και η κριτική που δέχεται ο πρώην δήμαρχος της πόλης Carmel είναι αμείλικτη, τόσο από τους αριστερούς, όσο και από τους φιλελεύθερους (στην αμερικανική πάντα εκδοχή τους).

Ο ίδιος όμως δεν μετανιώνει για τίποτα, και ειδικά μετά τον «κατακλυσμό» υποστηρικτών

σχολίων στο Twitter, και γενικά στο διαδίκτυο, όπως λέει, πέτυχε αυτό που ήθελε.

Και τι ακριβώς ήθελε; Σύμφωνα με συνέντευξη του 82χρονου πλέον, και άλλοτε σούπερσταρ στην εφημερίδα Carmel Pine Cone, αυτό που ήθελε να καταδείξει είναι ότι «ο πρόεδρος Ομπάμα είναι η μεγαλύτερη απάτη που έγινε ποτέ εναντίον του αμερικανικού λαού»!

Όπως λέει, «πρέπει όλοι να το μάθουν. Και μπορεί να ερέθισα κάποιους αριστερούληδες, αλλά ο στόχος μου είναι οι κεντρώοι…».

Σύμφωνα με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, η ιδέα του να απευθυνθεί σε μια άδεια καρέκλα, του ήρθε λίγα μόλις λεπτά πριν από την  εμφάνισή του. Μάλιστα, το ίδιο πρωινό ήταν  που ετοίμασε και το γενικό περίγραμμα της ομιλίας του. Όπως λέει, «συνήθως προετοιμάζουν τους ομιλητές, αλλά τους είπα ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με μένα, διότι δεν ξέρω ακόμη τι θα θελήσω να πω».

Αναφορικά με το κλου της καρέκλας, το χαρακτηρίζει εντελώς αυθόρμητο, αν και ανορθόδοξο, αλλά όπως λέει αυτός ήταν και ο στόχος του. «Δεν μπορώ να βγάζω προετοιμασμένους λόγους, επειδή είμαι ένας απλός πολίτης. Αυτοί νόμιζαν ότι θα παρουσιάσουν έναν 80χρονο ηθοποιό με το κοστούμι του, που επειδή ήταν κάποτε δήμαρχος, θα ξέρει να βγάζει λόγους. Εγώ όμως ποτέ μου δεν έβγαζα λόγους, ούτε καν τότε που ήμουν δήμαρχος. Ομιλίες ναι, λόγους όχι…».

http://www.pineconearchive.com/120907-1.html

S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα