Γουάιτ Χαρτ …ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το Λονδίνο και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίπου 2.000 φίλαθλοι του «δικεφάλου», έκαναν τη νύχτα – μέρα για τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι. Αποθεώθηκαν όλοι οι «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές, όμως την παράσταση έκλεψαν οι δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης. Για να φτάσουν οι παίκτες του δικεφάλου

στο πούλμαν χρειάστηκε πολύ ώρα με τον κόσμο να φωνάζει συνεχώς συνθήματα. Η αποστολή έφτασε περίπου στις 06:15 με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και είχε ευτυχή κατάληξη για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά νίκη προκρίθηκε  στους “32″ του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το 0-2 του ΠΑΟΚ και τη μεγαλειώδη νίκη που διαγραφόταν, έφτανε το πέναλτι και κόκκινη στον Σταφυλίδη για να ξαναβάλει την Τότεναμ στο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ άντεξε την πίεση και πήρε την πολύτιμη και συνάμα ιστορική νίκη. Οι ελπίδες της Τότεναμ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κρέμονται από μία κλωστή μετά τη χθεσινή βραδιά στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

Για το γόητρο η ΑΕΚ σήμερα κόντρα στην Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ στις 20:00, στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος μπροστά στο κοινό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα