Κόντρες στην ΔΗΑΡ για τους ΠΑΣΟΚους!!!

Σε τεράστιο εσωκομματικό πρόβλημα για τον Κουβέλη μετατρέπεται η προσπάθειά του να γίνει η ΔΗΑΡΙ το δεύτερο ΠΑΣΟΚ. Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να αποφασίσει αν θα αποδεχθεί να είναι υποψήφιοι οι 5 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μιχελογιαννάκης, Αμοιρίδης, Θεοδωρίδης, Παπαμανώλης και ο μουσουλμάνος Μάντατζη), ενώ στην πόρτα είναι και ο Βουδούρης που απαιτεί να είναι υποψήφιος στο λεκανοπέδιο.

Στην ΔΗΑΡ έκλεισαν

τις πόρτες για τους δημοσιογράφους (!), κάτι που είναι πρωτοφανές για κόμμα που υποστηρίζει την διαφάνεια. Πολλά μέλη του οργάνου αντιδρούν όχι τόσο στα πρόσωπα, όσο στο πολιτικό σχέδιο του Κουβέλη που επιχειρεί να στήσει κόμμα με αφερέγγυα και «καμμένα» πρόσωπα. Η διαφορά είναι κυρίως πολιτική και γι’ αυτό δείχνει αγεφύρωτη.

Ο Κουβέλης προσπαθεί να επιβάλλει αρχηγικά την γραμμή του, ενοχλώντας ορισμένα μέλη της ΚΕ (όπως είχε κάνει όταν τους επέβαλε να μην ψηφίσουν την κυβέρνηση Παπαδήμου). Παράλληλα «πετά» το «τυράκι» της άμεσης συγκρότησης Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποτελούμενης από τους 4 της ΔΗΑΡ (Κουβέλη, Τσούκαλη, Ψαριανό, Λεβέντη), τον Οικονόμου, και τους άλλους 6 προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ. Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα