Το ΒΗΜΑ εξέδωσε πιστοποιητικό … αθανασίας του ΠΑΣΟΚ!

antistachef

Χθές ασχοληθήκαμε με το πρωτοσέλιδο των «ΝΕΩΝ», το οποίο μας ανακοίνωνε θριαμβευτικά ότι “Kι όμως το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ…”

Σήμερα, το κύριο άρθρο του «ΒΗΜΑΤΟΣ», μας ενημερώνει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι …επτάψυχο!

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο διότι μπορεί να αποδειχθεί συλλεκτικό:

“Επτάψυχο το ΠΑΣΟΚ”

“Πολλοί προέβλεπαν το τελευταίο διάστημα ότι το ΠΑΣΟΚ

τελειώνει, σβήνει υπό το βάρος των λαϊκών αντιδράσεων για τα μέτρα και το μνημόνιο

Ωστόσο με τις διαδικασίες εκλογής νέας ηγεσίας απέδειξε ότι παραμένει ζωντανό. Οτι παρά τη φθορά μπορεί να κινητοποιήσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των πολιτών.

Κακά τα ψέματα, όσα λάθη κι αν έκανε το κόμμα που μεσουρανεί επί δεκαετίες στην πολιτική ζωή της χώρας, έχει κοινωνικές αναφορές, διατηρεί δεσμούς με την κοινωνία, διαθέτει δυνατότητες και δυνάμεις.

Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι ένα κόμμα του 8%, όπως το ήθελαν ορισμένες δημοσκοπήσεις.

Σε περιβάλλον εντόνως αρνητικό, υπό τον φόβο και την απειλή επεισοδίων, κατάφερε να έλθει και πάλι σε επαφή με τμήμα των ψηφοφόρων του και να ανακτήσει μια βάση εκλογικής επιρροής εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης.

Όσο κι αν πολλοί το αμφισβητούν, το ημιθανές για τους περισσότερους ΠΑΣΟΚ δημιούργησε πολιτικό γεγονός την περασμένη Κυριακή.

Αναθαρρημένη, τώρα, η νέα ηγεσία του, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μπορεί όχι απλώς να αμυνθεί, αλλά υπερασπιζόμενη απόψεις, θέσεις και προτάσεις να διαμορφώσει συνθήκες εκλογικής ανάκαμψης από τα αποκαρδιωτικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων.

Όπως και να έχει, το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορικούς δεσμούς με την ελληνική κοινωνία και είναι σε θέση να δώσει πολιτικές μάχες. 

Και θα το κάνει, όσο κι αν έχει τρωθεί”.

Για όσους ξεχνάνε εύκολα, θυμίζουμε ότι μετά τις εκλογές του 2007, ο κυρ Σταύρος με πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑΤΟΣ παρότρυνε τον  κ. Παπανδρέου  να παραιτηθεί υπέρ του Βενιζέλου: «Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε», έγραφε.

Βέβαια, στη συνέχεια,  όταν ο κ. Παπανδρέου  επανεξελέγη, ο κυρ Σταύρος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, παραμονές εκλογών του 2009, να παραχωρήσει τη θέση του κυρίου άρθρου του ΒΗΜΑΤΟΣ στον κ. Παπανδρέου!

Υμνούσε και το Μνημόνιο, ως λύση σωτηρίας, αν ενθυμείσθε!

Α, να μην ξεχάσω, επίσης, ότι το ΒΗΜΑ ξεκίνησε και εκείνη την ιστορία με τις συνεντεύξεις Πάγκαλου – Αβραμόπουλου για μετεκλογική συνεργασία των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Και κάτι τελευταίο, μόλις την περασμένη Κυριακή πάλι το ΒΗΜΑ φιλοξενούσε ολοσέλιδη συνέντευξη της κ. Μπακογιάννη, η οποία μας ενημέρωνε για τα …κακά της αυτοδυναμίας!

Θα μου πείτε, βεβαίως, ότι ο υιός Ψυχάρης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Αθηνών και ….θα δημιουργήσει …ρεύμα υπέρ της ΝΔ!!!

ΚΡ

(Υ. Γ. να μην ξεχάσω και την αποκλειστική προώθηση Μαρκεζίνη και … Ανεξάρτητων)

Keywords
Τυχαία Θέματα