Ματαιώθηκαν λόγω κρίσης οι παρελάσεις γυναικείου στήθους

Katy Perry Cleavage

Η μόδα με τις παράξενες «παγκόσμιες ημέρες» δεν έχει τελειωμό. Στη μεγάλη λίστα με τους πιο παράξενους εορτασμούς έρχεται να προστεθεί άλλη μία, που είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανδρών.

Πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα γυναικείου μπούστου, η οποία δεν γιορτάστηκε χθες στη χώρα μας, τουλάχιστον όχι με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και με παρελάσεις, οι οποίες και πρέπει να καθιερωθούν.

Beyonce

Το φρόνημα του λαού θα ανυψωθεί αντικρίζοντας «φρεγάτες», «αντιτορπιλικά» και «τεθωρακισμένα» τελευταίας (και όχι μόνο) γενιάς.

Γνωστή εταιρεία εσωρούχων της Βρετανίας διενήργησε έρευνα για το καλύτερο γυναικείο μπούστο του κόσμου. Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.000 γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, οι οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια πολύ απλή ερώτηση: «Ποια διάσημη γυναίκα είτε από τον καλλιτεχνικό χώρο είτε από το χώρο της τηλεόρασης έχει το καλύτερο μπούστο;»

Scarlett Johansson

Αν και υπάρχει μεθοδολογικό ζήτημα από το γεγονός ότι στην έρευνα συμμετείχαν μόνο γυναίκες κα όχι οι «κατεξοχήν αρμόδιοι», έχει τεράστιο ενδιαφέρον η δεκάδα που προέκυψε.

Πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων ανήλθε η Βρετανίδα παρουσιάστρια Holly Willoughby. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Scarlett Johansson (και λίστα με τις 10 γυναίκες που φτιάχνουν το καλύτερο παστίτσιο ή κεντάνε πουλόβερ πάλι μέσα θα είναι), ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση κατέλαβαν η Beyonce και η Rihanna, αντίστοιχα. Και «κλασικές» περιπτώσεις υπάρχουν όπως η Μαίρυλιν και η Μπριτζίτ και του «συρμού» όπως η Καρντασιάν.

Dita von Teese

Η έρευνα επίσης εξέτασε κατά πόσον οι γυναίκες ένιωθαν άνετα να δείχνουν το μπούστο τους. Πάνω από τις μισές γυναίκες του δείγματος απάντησαν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φορέσουν μια μπλούζα που θα αναδεικνύει το στήθος τους, καθώς τις κάνει να νιώθουν σέξι.

Τα προβλήματα τα αφήνουν για τους άντρες που αποσπώνται πνευματικά αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Το λογαριασμό πληρώνουν οι ασφαλιστικές που αποζημιώνουν τα αυτοκινητιστικά μικροατυχήματα.
Επίσης, το 50% του δείγματος του «ασθενούς φύλου» ομολόγησαν ότι χρησιμοποιούν το μπούστο τους ως ένα «μυστικό όπλο», όταν θέλουν να εξυπηρετηθούν πιο γρήγορα σε ένα μπαρ, για να κάνουν καλή εντύπωση κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, ή για να αποφύγουν να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο της Τροχαίας…

Πάντως το «όπλο» δεν είναι και τόσο μυστικό. Απλά παραμένει άκρως αποτελεσματικό…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα