Οι επιλεκτικές αναφορές του Σκουρλέτη

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι μια δράκα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και είναι επικίνδυνοι για τη δημοκρατία. Επενδύουν στη βία, την πόλωση και δεν ξέρω τι επιζητούν. Όταν κατηγορούνε για κουκουλοφόρους και εμπρηστές της MARFIN … για την αριστερά από την εποχή του εμφυλίου … Δεν έχουν ξαναγίνει από το ΄74 και μετά.. Δεν έχουν καμία σχέση με την ταυτότητα της Ν.Δ. μεταπολιτευτικά όταν ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Πρόκειται για απόψεις ακροδεξιές

οι οποίες χαρακτηρίζουν την παρέα του κ. Σαμαρά και τον ίδιον».

«Στην επέτειο μιας τραγικής δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου δεν θα είχαν να πούνε τίποτα. Πάνε να εισπράξουν φαρμάκι και μίσος. Τι άλλο διαφορετικό θα έλεγε η Χρυσή Αυγή από αυτούς;»

Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μην είναι η Χρυσή Αυγή; Μην είναι κανένας παλαβός ακροαριστερός, αναρχοαυτόνομος, καμιά περίεργη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι, βέβαια. Πρόκειται για τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, το δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα τον κ. Σκουρλέτη.

Προφανώς έχει μπερδευτεί ο κ. Σκουρλέτης και αναζητά άλλοθι για τα λάθη του παρελθόντος. Τότε που αγκάλιαζαν του κουκουλοφόρους γιατί ήταν δικά τους παιδιά.

Αλλά μια και ο κ. Σκουρλέτης μιλά επίσημα εκ μέρους του κ. Τσίπρα να τον ρωτήσουμε το εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε από το λαό να βγει και να τιμήσει την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (και καλά έκανε εδώ που τα λέμε), μήπως έβγαλε καμιά ανακοίνωση στην επέτειο από το θάνατο των υπαλλήλων της Μαρφίν; Ή μήπως αυτοί δεν ήταν θύματα μιας παράλογης βίας;

Εκτός κι αν υιοθετεί την άποψη ότι ήταν απεργοσπάστες τραπεζικοί υπάλληλοι, επομένως τσιράκια της εξουσίας και του κεφαλαίου που πρέπει να συνθλιβούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα