Ολοκληρώθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ. Στην δευτερολογία του ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους βουλευτές του να τον εμπιστευτούν και είπε μεταξύ άλλων:

«Σας κάλεσα σήμερα να δείτε την ευθύνη σας απέναντι στην πατρίδα όχι απέναντι στο κόμμα…Τίποτε δεν είναι εύκολο, είμαστε στην εποχή που διαλέγουμε ανάμεσα στα δύσκολα και στα πιο δύσκολα».

Προειδοποίησε επίσης  τους βουλευτές του ότι «θα κάνετε λάθος αν περάσετε στον κόσμο ότι υπάρχουν εύκολα», επανέλαβε ότι η μόνη συντεταγμένη δύναμη σήμερα

στην Ελλάδα είναι η ΝΔ και πρόσθεσε ότι «πρέπει η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωπαϊκή της πορεία για την οποία η δική μας παράταξη είναι υπεύθυνη».

Οι βουλευτές  Χρήστος Ζώης, Κώστας Μαρκόπουλος, Μαργαρίτης Τζίμας, Δημήτρης Σταμάτης ,  Γ. Βαγιωνάς, Π. Μελάς, Μαρία Κόλλια, Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος , Κώστας Παπασιώζος ,Σπύρος Γαληνός  δήλωσαν πως θα καταψηφίσουν το μνημόνιο

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των εκλογών λέγοντας: «Το θέμα των εκλογών για μένα είναι πρωταρχικό, χρειάζεται να υπάρξει η εκτόνωση του κόσμου που νιώθει δεμένος σε ένα σύστημα που δεν του πάει».

Σημείωσε τέλος  ότι αν η χώρα πετάξει από τους ώμους της τα 85 δις μέσω του PSI τότε δημιουργείται προοπτική ανάσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα