Παράνομους αλλοδαπούς απασχολούν “οι πατριώτες” μικροπωλητές

Θα θυμάστε πως όταν έγιναν τα επεισόδια με τους Χρυσαυγίτες στο πανηγύρι της Ραφήνας, η Ομοσπονδία των μικροπωλητών λαϊκών αγορών είχε  βγάλει ανακοίνωσή όπου και στήριζε τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά αλλοδαπών μικροπωλητών. Όπως είχε αποδειχθεί λίγο μετά, οι Χρυσαυγίτες βουλευτές και τα λοιπά μπουμπούκια είχαν επιτεθεί τελικά σε αλλοδαπούς που είχαν άδειες στη συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη. Βεβαίως, οι Έλληνες πωλητές λαϊκών αγορών έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται όταν τους τρώνε το ψωμί όσοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία κοιμάται.

Άλλο όμως η διαμαρτυρία γιατί είναι ξέφραγο αμπέλι το κράτος κι άλλο η υποστήριξη έκνομων ενεργειών όπως η αντιποίηση αρχής και η φθορά ξένης περιουσίας.

Η πλάκα, η οποία όμως είναι εξαιρετικά σοβαρή, έρχεται από τους ελέγχους που έκανε το ΙΚΑ στους πωλητές λαϊκών αγορών. Σε σύνολο 82 ελέγχων, αποκαλύφθηκε ότι 58 από αυτούς απασχολούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλοδαπούς εργαζόμενους.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι ίδιοι που ούρλιαζαν για τους κακούς αλλοδαπούς μικροπωλητές την ίδια ώρα απασχολούσαν αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά, χωρίς να πληρώνουν ΙΚΑ και με μεροκάματα αστεία.

Αυτή δυστυχώς είναι μια πτυχή της ελληνικής κοινωνίας. Που βρίζει τους αλλοδαπούς την ίδια ώρα που τους χρησιμοποιεί παράνομα στα χωράφια ή στα σπίτια ως οικιακούς βοηθούς.

Άραγε η Χρυσή Αυγή θα πάει τώρα στους… νόμιμους Έλληνες μικροπωλητές να τους επιπλήξει για τις παρανομίες τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Antinews