Σε πανικό ο Καρατζαφέρης την είδε … σερίφης

18:47 9/3/2012 - Πηγή: Antinews

Εμφανής είναι πλέον ο εκνευρισμός, ίσως και πανικός του Γ. Καρατζαφέρη, εξ αιτίας της αδυναμίας του κόμματός του να βρεθεί και πάλι στον αστερισμό της πρόσκαιρης δημοσιότητας…

Νιώθοντας «κτυπήματα» στο κέντρο του, από τα δεξιά του και από τα ακροδεξιά του, ψάχνει πλέον αφορμές να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο της πολιτικής.

Το γεγονός ότι καταψήφισε το 2ο μνημόνιο , δήθεν κάνοντας «αντίσταση», φαίνεται ότι ο κόσμος

δεν του το συγχωρεί. Άλλωστε, εκεί, αποδίδονται και τα χαμηλά δημοσκοπικά του νούμερα…

Σήμερα, βρήκε την ευκαιρία. Βρήκε και «σύμμαχο» (όχι σε όλα) στο πρόσωπο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Έτσι, με αφορμή την επίκαιρη ερώτησή του για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, πρότεινε από του βήματος της Βουλής με αρκετή έως προκλητική δόση φθηνού μεν αλλά επικίνδυνου δε, λαϊκισμού:

Να επιτρέπεται η οπλοχρησία αστυνομικών και πολιτών εναντίον κλεφτών και ληστών…!!!

«Να αλλάξει η νομοθεσία. Όταν μπαίνει ο ληστής στο σπίτι ή το μαγαζί σου να μπορείς και να τον προβολείς! Επίσης, να αλλάξει ο νόμος και για την Αστυνομία. Δεν μπορεί ο αστυνομικός να περιμένει να τον πυροβολήσουν και μετά να μπορεί να ρίξει… Ή θα αποφασίσουμε να αναλάβουμε μέτρα προστασίας της κοινωνίας ή όλες αυτές οι ψευτοπροοδευτικές θεωρίες θα στερούν ζωές καθημερινά…».

Να δημιουργηθούν στρατόπεδα παράνομων μεταναστών που  θα δουλεύουν  με  ένα πιάτο φαγητό για την Ελλάδα…

 «Εάν επιτέλους θέλουμε  να λύσουμε της λαθρομετανάστευσης, τώρα που ο στρατός κλείνει στρατόπεδα ολόκληρα, βάλτε τους μέσα. Και θα τρώει ένα πιάτο φαγητό όποιος παράγει για την Ελλάδα! Να ξέρει, έτσι λοιπόν, αυτός που έρχεται από το Αφγανιστάν ότι εάν έρθει εδώ θα μπεί σε στρατόπεδο. Δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος να εγκληματεί και θα τρώει αν παράγει».

Να παρθούν μέτρα για να μην καταργηθούν οι παρελάσεις που επιδιώκει χρόνια η Αριστερά…

 «Εάν καταργήθηκαν οι παρελάσεις; Αυτό που επιζητούσε τόσα χρόνια η Αριστερά αλλά προσέκρουε στον αστικό κόσμο που σέβεται τους νεκρούς και τους ήρωες, βρέθηκε τώρα ο τρόπος να καταργηθούν με το να πηγαίνουν «κάποιοι» και να προκαλούν να λένε «ταγματασφαλίτη» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή να προπηλακίζουν βουλευτές…

Πώς θα πάμε σε εκλογές μεθαύριο; Πως θα γίνουν οι συγκεντρώσεις; Με γιαούρτια, με πέτρες και μετά ίσως με σφαίρες; Μπορείτε ασφαλείς εκλογές και ότι θα προστατέψετε το αστικό καθεστώς…»

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, αφού συνέστησε  αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία καθώς όπως είπε «δεν λύνουν τα προβλήματα ούτε η αυτοδικία ούτε ο φόβος και ο τρόμος» είπε πως οποιαδήποτε χρήση όπλων από πολίτες, αποτελεί «ύψιστη εγκληματική πράξη που οδηγεί σε πανικό  την κοινωνία».

Για τις παρελάσεις εγγυήθηκε ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την πραγματοποίησή τους και την Δευτέρα θα υπάρξει σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο καθώς «δεν είναι δυνατόν, μικρές ακραίες ομάδες να εμποδίζουν τις δραστηριότητες σε αυτή τη χωρα. Είναι ισχνές μειοψηφίες που ε

Keywords
Τυχαία Θέματα