Απιστευτο : ο παναθηναϊκος κατηγγειλε την προπονητρια μπασκετ του ολυμπιακου για τα... γαλλικα που ελεγε στις αθλητριες του θρυλου!!!

21:53 23/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
Το είδαμε και αυτό. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατήγγειλε σήμερα
στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, όπως έχει μετονομαστεί η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας, την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, για...
δηλώσεις της που –όπως τονίζουν οι «πράσινοι» στο σχετικό έγγραφο- προάγουν τη βία και την αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων!!!
Ο Παναθηναϊκός ΑΟ επικαλείται το άρθρο 130 παράγραφος 1 του νόμου 2725 που αναφέρει ότι οι ασχολούμενοι με τα κάθε είδους αθλήματα και τις εν γένει αθλητικές και αγωνιστικές εκδηλώσεις οφείλουν να τηρούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος και των παραδόσεων του αθλητισμού και του ολυμπιακού ιδεώδους.
Ο λόγος της καταγγελίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στην ΕΦΙΠ κατά της Καπογιάννη είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤO ΦΩΣ» και η οποία δημοσιεύτηκε χθες. Σε αυτήν η προπονήτρια του Ολυμπιακού δήλωσε χαρακτηριστικά ότι στο ημίχρονο του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό «είπα στις παίκτριες στα αποδυτήρια: “Μαλάκες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας, όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού δέκα φορές να τις αντιμετωπίσετε, δέκα φορές θα τις γαμ…τε”»!
Keywords
Τυχαία Θέματα