''η μαρια ειναι παιδι μου, τη θελω πισω''...

Τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να δώσει την κόρη της εξήγησε σε εκπομπή βουλγαρικού καναλιού η βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας Σάσα Ρούσεβα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σάσα Ρούσεβα, μετέβη για δουλειά ...
στην Ελλάδα το 2008 μαζί με τον άνδρα της και χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος.
Την φροντίδα των υπόλοιπων παιδιών της στο συνοικισμό των Ρομά στην ιδιαίτερη πατρίδα της, Νικολάεβο, είχε αναλάβει η μία από τις δύο μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας, η οποία όμως έφυγε όταν η μητέρα της είχε αποκτήσει την
νεογέννητη Μαρία. «Τα παιδιά είχαν μείνει μόνα ενώ εγώ ήμουν άνεργη και δεν είχα καθόλου λεφτά να τους στείλω. Τότε ήρθε μια ξανθιά γυναίκα, μου είπε να αφήσω το παιδί και υποσχέθηκε να το φροντίζει μέχρι να μαζέψω χρήμα και να έρθω να το πάρω. Εγώ την εμπιστεύτηκα επειδή φαινόταν πολύ καλή και της άφησα το μωρό» πρόσθεσε η Σάσα Ρούσεβα.
Σε ερώτηση αν έχει τα στοιχεία αυτής της γυναίκας, η Ρούσεβα απάντησε ότι δεν τα θυμάται, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια. Υποστήριξε ακόμη ότι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Ελλάδα επειδή γέννησε στη συνέχεια άλλα δύο παιδιά και δεν είχε τα λεφτά για να το κάνει.
Στην ερώτηση γιατί δεν κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, υποστήριξε ότι δεν το έκανε επειδή δεν είχε ούτε ληξιαρχική πράξη, ούτε άλλα έγγραφα που να τεκμηριώνουν τη σχέση της με το παιδί.
Η Σάσα Ρούσεβα αρνήθηκε επίμονα ότι πληρώθηκε για να δώσει το παιδί της, εν δήλωσε ότι «μετανιώνει πικρά» για το «λάθος της» και θέλει το παιδί της πίσω.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα