Συγκυβερνηση με κουβελη θελει ο ραγκουσης

10:08 1/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Αρνητικός στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης,
τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε μία τέτοια κυβέρνηση, αν και για το καλό του τόπου μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας εξέφρασε σε συνέντευξή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα την προτίμησή του στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη
σε περίπτωση έλλειψης αυτοδυναμίας ξεκαθαρίζοντας ότι θα πρέπει να μπει στην κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Την ίδια ώρα αιχμές αφήνει κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου επισημαίνοντας ότι δεν αρκεί αλλαγή αρχηγού για να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ.Ο κ. Ραγκούσης δεν παρέλειωε να ταχθεί κατά της επιστροφής των διαγραφέντων στα κομματικά ψηφοδέλτια, επισημαίνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες».

Τέλος, χαρακτήρισε ζήτημα αρχής την πλήρη απελευθέρωση των ταξί, διευκρινίζοντας πως «το θέμα είναι αν το πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τη λογική των εξαιρέσεων της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης».
Keywords
Τυχαία Θέματα