Συναντηση βοριδη με τροϊκα

11:03 27/1/2012 - Πηγή: Fimotro
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών για την απελευθέρωση των ταξί θα συζητηθεί στη σημειρνή συνάντηση που έχει προγραμματιστεί μεταξύ του κ. Μάκη Βορίδη και της τρόικας. Η τρόικα που έχει ενημερωθεί για τις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο από...

το προσχέδιο του νόμου που έχει επεξεργαστεί το υπουργείο, πρόκειται να θέσει και πάλι το άνοιγμα του επαγγέλματος και στο υπουργείο Υποδομών υπάρχει, όπως αναφέρεται, η ανησυχία αν θα περάσει το σχέδιο ως έχει.
Χθες
ο κ. Βορίδης στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τα κόμματα είχε συνάντηση με τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, υπεύθυνο του τομέα μεταφορών της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο οποίος τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του επαγγέλματος αλλά με σαφές πλαίσιο και μηχανισμό ελέγχου.

Σχολιάζοντας τί θα γίνει αν η τρόικα προβάλλει εμπόδια ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι «σε ένα διάλογο, μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις». Εκτίμησε μάλιστα ότι το νομοσχέδιο θα βγει σε δημόσια διαβούλευση αρχές Φεβρουαρίου, εφόσον όμως ολοκληρωθεί ο διάλογος με την Τρόικα, τα κόμματα και το συνδικάτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα