Θρυλικα ρεκορ στο καραϊσκακη

17:51 26/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Από το : real.gr
Σπάνια στο παρελθόν ένας και μόνο αγώνας να φέρει τόσα ρεκόρ μαζεμένα. Βέβαια όταν αυτός τελειώνει με το απρόσμενο 7-2 τότε το πράγμα αλλάζει. Λοιπόν, πρώτα από όλα ο Ολυμπιακός πετυχαίνει για πρώτη φορά επτά γκολ...
σε νέο Καραϊσκάκη. Στο παλιό το έχει ξανακάνει και δεν σταμάτησε μόνο στα επτά γκολ. Έχει πετύχει
και περισσότερα.

Μία ακόμη πρωτιά είναι ότι αυτό το 7-2 δεν είχε επανεμφανιστεί ποτέ στην Α' Εθνική -από τη σεζόν 1959/60- ως ανατροπή σκορ από 0-2. Ήταν η τρίτη φορά στη διάρκεια του αιώνα που διανύουμε όπου οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τα επτά γκολ σε έναν αγώνα. Η αμέσως προηγούμενη είχε καταγραφεί στις 3 Αυγούστου 2003. Στο 7-0 επί του Ακράτητου είχαν σκοράρει οι Μαυρογενίδης, Χούτος, από δύο φορές και οι Τζόρτζεβιτς, Καφές, Τάσης.
Στο εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού οι Πειραιώτες πανηγύρισαν μισή ντουζίνα γκολ, επίδοση που είχαν πετύχει ξανά πριν από 35 χρόνια. Τότε διέλυσαν την Παναχαϊκή με 9-1!

Ακόμη να σημειώσουμε πως καμία ομάδα φέτος δεν έχει πετύχει έξι γκολ σε ένα ημίχρονο. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Κέβιν Μιραλάς που πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα. Ηταν ο 14ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των ερυθρόλευκων που πετυχαίνει καρέ τερμάτων και ο δεύτερος στην τρέχουσα περίοδο. Ο αμέσως προηγούμενος είναι ο συμπαίκτης του Μάρκο Πάντελιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα