NBA κορονοϊός: Πότε θα γίνει τζάμπολ και πόσα τεστ θα χρειαστούν για επανέναρξη

09:46 1/5/2020 - Πηγή: Flash.gr

NBA κορονοϊός: Το ΝΒΑ ήταν από τις πρώτες αθλητικές διοργανώσεις που κατέβασε ρολά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με την τρέχουσα σεζόν, αν θα συνεχιστεί και με ποιες συνθήκες. Οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχουν ακόμη, αν και ο χρόνος πιέζει, ενώ το ρεπορτάζ του ESPN αναφέρει πως σε περίπτωση που η δράση

επανεκκινηθεί, η λίγκα θα χρειαστεί περί τα 15.000 τεστ για τον κορονοϊό. Μόνο έτσι θα μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση των εμπλεκομένων πλευρών για ασφαλή επανέναρξη της δράσης.

Ακόμη πάντως κι αν η φετινή σεζόν του ΝΒΑ ακυρωθεί, δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές στο καλεντάρι της επομένης. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ κάνει σκέψεις ώστε να μεταφέρει την έναρξη της τον Δεκέμβρη και αυτή να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.

Ο λόγος είναι πως το ΝΒΑ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια, ώστε να είναι σε θέση να έχει κόσμο στις εξέδρες σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν 2020/2021 κι αυτό δεν φαίνεται εφικτό να μπορεί να συμβεί αν το πρώτο τζάμπολ γίνει τον Οκτώβριο.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Θέλουμε να παίξουμε το υπόλοιπο της σεζόν»

Από την μεριά του, ο μεγαλύτερος αστέρας του ΝΒΑ αυτή τη στιγμή και ένας εκ των κορυφαίων της ιστορίας, ΛεΜπρον Τζέιμς βλέποντας τα εν λόγω ρεπορτάζ να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θέλησε να πάρει θέση. Πως; Με ανάρτηση στο αγαπημένο του twitter προφανώς.

Ο «Βασιλιάς» στην ανάρτησή έγραψε: «Είδα ορισμένα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι παράγοντες και ατζέντηδες θέλουν να ακυρωθεί η σεζόν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω κανέναν που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Μόλις είμαστε όλοι ασφαλείς θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μου είναι έτοιμη. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει το οτιδήποτε».

Keywords
Τυχαία Θέματα