Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Λήγει η καραντίνα σε Εχίνο Ξάνθης και Φούστανη Πέλλας

Κορονοϊός απαγόρευση κυκλοφορίας: Λήγει σήμερα η καραντίνα στα χωριά Εχίνος στην Ξάνθη και Φούστανη Πέλλας. Πρόκειται για δύο περιοχές που μπήκαν σε απόλυτο καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς τα μέτρα λειτούργησαν σε αυτές τις περιοχές και έτσι σήμερα ολοκληρώνεται η καραντίνα στις περιοχές αυτές.

«Ολοκληρώνεται η καραντίνα στα χωριά Εχίνος στην Ξάνθη και

Φούστανη στην Πέλλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους των χωριών για την υπομονή τους και την πειθαρχία που έδειξαν στη δύσκολη αυτή συγκυρία, αλλά και τις δημοτικές αρχές για την εξαίρετη συνεργασία τους» ανέφερε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως η καραντίνα θα παραταθεί έως τις 27 Απριλίου σε ορισμένες περιοχές για προληπτικούς λόγους. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, η περιοχή Μεσοποταμίας στην Καστοριά θα παραμείνει για άλλες δέκα ημέρες σε καραντίνα, η οποία πλέον λήγει στις 24 Απριλίου. Παράλληλα, ως τις 27 Απριλίου, τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα συνεχίζονται για τους Δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος και Νεστορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, αλλά και τους Δήμους Ξάνθης και Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Η καραντίνα στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης συνεχίζεται για άλλες πέντε ημέρες καθώς αποφασίστηκε να μείνει σε ισχύ έως τις 20 Απριλίου. Σε καραντίνα έχει μπει και η περιοχή της Νέας Σμύρνης Λάρισας, καθώς και ένας οίκος ευγηρίας στη Νέα Μάκρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα