Κορονοϊός Λάρισα: Αποσωληνώθηκαν τρεις ασθενείς με Covid-19 [vid]

Κορονοϊός Λάρισα: Τρεις άνθρωποι που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λάρισας με κορονοϊό, αποσωληνώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για έναν 68χρονο Γερμανό ο οποίος διέμενε στο Πήλιο, έναν 70χρονο άνδρα και έναν 75χρονο από χωριό της Λάρισας.

Το βίντεο με τη μεταφορά τους εκτός ΜΕΘ ανάρτησε στα social media ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας γράφοντας «τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ-COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Λάρισας αποσωληνώθηκαν. Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ».

Τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ #COVID2019 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας αποσωληνώθηκαν. Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ. pic.twitter.com/2kjCypP4PR

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 23, 2020

125 οι νεκροί – Τέσσερα θύματα μέσα σε λίγες ώρες

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων στη χώρα μας. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία ημέρα. Ένας 63χρονος άντρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στο Θριάσιο Νοσοκομείο κι έγινε, έτσι, το 125ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Αιτία θανάτου του άτυχου 63χρονου, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, η πολυοργανική ανεπάρκεια, η σηπτική καταπληξία και η ισχαιμική νέκρωση εντέρου, που προκλήθηκαν από τη λοίμωξη Covid-19.

Νωρίτερα, ένας  άνδρας 90 ετών καταγράφηκε ως ο 124ος νεκρός από τον νέο κορονοϊό στη χώρα μας. Εξέπνευσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Επίσης, είχε καταγραφεί ο θάνατος ενός 88χρονου στη Θεσσαλονίκη που ήταν ασθενής με ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία και έφυγε από τη ζωή στις 4:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ακόμα, κατέληξε ένας 76χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός». Από τους 125 νεκρούς οι 32 είναι γυναίκες και οι 93 άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα